Fejlesztés

2024.06.29. 19:02

Egészségügy: tovább bővítenék a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum szolgáltatásait

Tovább bővítené a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrum szolgáltatásait, valamint az épület fűtésrendszerének korszerűsítését tűzte ki célul dr. Barrak Ahmad igazgató főorvos a következő időszakra.

Lászlók Judit

Tovább bővítenék a szécsényi egészségügyi központ szolgáltatásait. Dr. Barrak Ahmad fejlesztésekről számolt be

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lászlók Judit

Mint ismert, manapság már az egész vármegyéből érkeznek betegek a Szécsény és Térsége Egészségügyi Centrumba, ahol maximális ellátást nyújtanak számukra. Dr. Barrak Ahmad a páciensek bizalmát pedig a szolgáltatások bővítésével szeretné meghálálni. Most tovább bővítenék az egészségügy szolgáltatásait és más fejlesztéseket is terveznek.

további fejlesztések
Tovább bővítenék a szécsényi egészségügyi központ szolgáltatásait. Dr. Barrak Ahmad fejlesztésekről számolt be
Fotó: Lászlók Judit / Forrás: Nool.hu

– Az elmúlt években is próbáltunk minél több szakrendelést elérhetővé tenni a betegek számára. Egyebek mellett nagyon jól működik a bőrgyógyászati szakrendelésen a bőrelváltozások eltávolítása fagyasztási beavatkozással, a lézerterápia, a Fül-Orr-Gégészeti szakrendelésen az endoszkópos műtétek, valamint az ultrahangos vizsgálataink iránt is nagy az érdeklődés. Ezen kívül az intézményünkben a következő szűrővizsgálatok ingyen igénybe vehetőek: csontsűrűség, hallásvizsgálat, vércukor-,vérnyomás mérés – fogalmazott dr. Barrak Ahmad. Az igazgató főorvos hozzátette: – A jövőben pedig szeretnék tovább bővíteni a szolgáltatásaik körét horkolás elleni műtétek elvégzésével, illetve egy gasztroenterológiai szakrendeléssel. 

További fejlesztési elképzelés az energetikai korszerűsítés

Az igazgató főorvos kiemelte, mindezek mellett fontos lenne az egészségügyi centrum fűtési rendszerének korszerűsítése és egy hősszivattyú berendezés beszerzése. Mint mondta, bízik benne, hogy mindezt pályázat vagy támogatás által sikerül majd megvalósítaniuk a jövőben. Hosszútávon pedig az épület karbantartása is kiemelten fontos számukra.

Dr. Barrak Ahmad végül pedig kitért arra is, hogy hálás Balla Mihály országgyűlési képviselőnek, Barna Jánosnak, a Nógrád Vármegye Önkormányzatának a Közgyűlésének az alelnökének, valamint Stayer Lászlónak, Szécsény polgármesterének, illetve a térség polgármestereinek a folyamatos támogatásukért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában