Évforduló

2024.06.01. 07:45

10 éves a Játékváros Családi Bölcsőde, programokkal ünneplik a jeles évfordulót Gyarmaton

A balassagyarmati Játékváros Családi Bölcsőde a Facebook-oldalán adta hírül, hogy az intézményük fennállásának tizedik évfordulója alkalmából ingyenes családi- és egészségnapot szerveznek a diabétesz jegyében június 1-jén, szombaton az intézményben.

Lászlók Judit

A közzétett felhívás szerint a rendezvényt 9 óra 30 perckor nyitják meg. Ezt követi dr. Tóth-Heyn Péter egyetemi docens, gyermek diabetológus, a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatóhelyettese és a Diabetológiai osztály vezetőjének az „Egyszer a diabéteszes gyermeknek is fel kell nőnie” című interaktív előadása.

Majd 11 óra 40 perctől „Hogy vannak a mai gyerekek és felnőttek? Testi és lelki egészség fontossága!” címmel kerekasztal-beszélgetés tartanak a szakemberekkel. Ebéd után pedig a résztvevők meghallgathatják dr. Luczay Andrea egyetemi docens, gyermekdiabetológus, endokrinológus, a Gyermekgyógyászati Klinika Endokrinológia- Obezitológia osztály vezetőjének „Mikor gondoljunk gyerekkori diabéteszre? Segít-e a korai diagnózis?” című interaktív előadását.

A szakmai előadások mellett a gyermekeket Kecskeméthy Lilla műsora, kőfestés, falfestés, gyümölcs- és zöldségsaláta készítés, okostányér, társasjátékok az egészségről, sportos ügyességi programok, arcfestés, csillámtetkó, valamint lufihajtogatás is várja majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában