Nool.hu videó

2024.05.03. 14:37

Vöröskeresztes elismerést kaptak ballagásukra a salgótarjáni diákok (fotók, videó)

Emléklapot és serleget adott át a Magyar Vöröskereszt Nógrád Vármegyei Szervezete a Borbély Lajos Szakközépiskola ballagási ünnepségén. Az ajándékkal az iskola tanulóinak és pedagógusának önkéntes munkáját köszönték meg, amellyel felújították a szervezet Baglyasalján található épületét.

Gulyás Edina

A Vöröskereszt megköszönte a diákok önzetlen segítségét

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A Borbély Lajos Szakközépiskola ballagásán mondott köszönetet pénteken a Magyar Vöröskereszt Nógrád Vármegyei Szervezete az iskola és a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum vezetésének. Az elismerést azért vehették át, mert támogatták és a tanulókkal megvalósították a Baglyasalján létrejött, megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását biztosító zöldség-gyümölcs feldolgozó raktárhelyiségként funkcionáló épület teljes felújítását.

– Abban kiemelkedő szakmai és irányító munkát végzett Kiss-Simon Miklós pedagógus, és a diákok: Bangó Renátó Tamás, Balogh László, Csemer Rómeó, Oláh Bálint, Oláh Tibor Krisztofer, valamint az ács szakmát tanuló felnőtt képzésben résztvevők: Antal Attila, Jánosi-Fábri István és Sándor Péter – fogalmazott az ünnepségen Szabóné Balázs Beáta, a Vöröskereszt vármegyei igazgatóhelyettese. 

Mindannyian emléklapot és ajándékot kaptak a társadalmi felelősségvállalás jegyében végzett kiemelkedő munkájukért. Az iskolának átadott serlegen pedig a következő feliratok szerepeltek: „Az emberiesség szolgálatában!” és az „Együttműködésért!”.

– A diákok munkája és az együttműködés az iskolával abban erősít meg, hogy mindig van lehetőségünk jobbá tenni, ha nem is a világot, környezetünket egészen biztosan

 – hangsúlyozta az ajándék átadásánál Juhászé Kincses Helén, a megyei szervezet alelnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában