Gyakorlat

2024.05.30. 13:02

Szakmai gyakorlat keretében építik a balassagyarmati buszmegállókat a diákok

Több buszmegállót is kialakítanak Balassagyarmaton a Szondi György Technikum és Szakképző Iskola tanulói a szakmai gyakorlatuk során.

Lukács Zsófia

Mint arról korábban beszámoltunk: együttműködési megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum és Balassagyarmat önkormányzata. Eszerint a Szondi György Technikum és Szakképző Iskola tanulói szakmai gyakorlatukon részt vesznek az Ipoly-parti város önkormányzatának építési és felújítási projektjeiben.

Több buszmegállót is kialakítanak a diákok a szakmai gyakorlatuk során
Több buszmegállót is kialakítanak a diákok a szakmai gyakorlatuk során
Forrás: Facebook

A szakképző iskola a minap számolt be arról, hogy elkészült a Május 1. úti buszmegálló.  – Köszönjük kollégáink, Gyurek József, Molnár Gyula, Schottner József, Stolcz Zoltán, Ihracska György, illetve a diákjaink munkáját – fogalmazott az intézmény. A napokban a munkálatok a kóvári buszmegállónál folytatódnak.

Csach Gábor polgármester portálunknak korábban elmondta: a megállapodás az iskola és az önkormányzat számára is egy tervezhető környezetet jelent. A városüzemeltetésért felelős alpolgármesterrel, Huszár Péterrel ezeket a feladatokat előre tudja egyeztetni és ütemezni az iskola. Az együttműködés keretében az önkormányzat biztosítja az építőanyagokat, valamint a felhasznált áram és víz díját is állják. Az iskola pedig biztosítja a felügyelő, illetve az oktató tanárokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában