Nool.hu videó

2024.05.06. 11:35

Magyar nyelv és irodalomból adnak számot tudásukról a nógrádi érettségizők (fotók, videók)

Mint arról már beszámoltunk: a következő hetekben szűkebb hazánk 21 középiskolájában összesen 1209 tanuló tesz érettségit 32 különböző tárgyból. Hétfőn reggel 9 órától a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgán kell számot adni tudásukról a fiataloknak.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Kormányhivatal portálunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint szűkebb hazánkban hétfőn magyar nyelvből és irodalomból 42-en emelt szinten, míg 855-en középszinten adnak számot tudásukról még ezekben a pecekben is.

Magyar nyelv és irodalomból adnak számot tudásukról a nógrádi diákok ezeken a pecekben is
Fotó: Hüvösi Csaba / Forrás: Nool.hu

Portálunk a nagy nap reggelén a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumba, szintén a megyeszékhelyen található Bolyai János Gimnáziumba, illetve a Balassagyarmati Balassi Bálint Gimnáziumba is ellátogatott, ahol szinte mindenhol izgatott diákokkal és tanárokkal találkoztunk.

Akadtak olyanok, akik könnyedén álltak a vizsgához, de olyanok is voltak, akik nagyon izgultak, ami nem is csoda, hiszen a jövőjük múlhat az érettségin. A feladatlapok kiosztása után nekiláttak annak kitöltéséhez. Arról, hogyan sikerült a nógrádi diákoknak a magyar érettségi, a délután folyamán portálunk beszámol majd. A számonkérés kedden a matematikával folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában