Összefoglaló

2023.12.15. 21:58

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. december 15.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon december 15-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Diákok alkotásai varázsolják színesebbé a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola falait.

Nógrád Vármegye bő tíz éve ápol jó kapcsolatot a kínai Guizhou tartománnyal, ennek köszönhetően már több alkalommal érkezett adomány térségünkbe. 

Folytatva a több évtizedes hagyományt idén is ételosztással tette szebbé az ünnepi várakozás időszakát a salgótarjániaknak a Szent Lázár Lovagrend.

Meglepő őszinteséggel értékelte Salgótarján helyzetét és kilátásait a csütörtöki közgyűlésen a Demokratikus Koalíció (DK) egyik képviselője.

Az ünnepek között bezárja kapuit az olvasóközönség előtt a Balassi Bálint Könyvtár. 

Karácsony felé közeledve sokan döntenek úgy, hogy lehetőségeik szerint támogatnak egy jó ügyet.

Húsz napirendi pontot tárgyalt idei utolsó rendes ülésén Salgótarján közgyűlése. Döntöttek négy pályázat beadásáról, a helyi esélyegyenlőségi programról és a városi díjak odaítéléséről is.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában