Programok

2023.07.15. 07:23

Megannyi művész mutatkozik be érdekes programmal a gyarmati galériában

Az Artéria Galéria Balassagyarmaton számtalan programmal készül a következő időszakra. A kiállítások mellett előadóművészek is teret kapnak a színpadon.

Lukács Zsófia

Az Artéria Galéria egy összművészeti műhely, ahol zenei és irodalmi estek, miniszínház, kiállítások és egyéb kulturális jellegű programok szerveződnek. Küldetése a tehetséggondozás, a kortárs művészek és művészetek bemutatása, támogatása. A következő hetek programját már közzé is tette a galéria.

Jelenleg megtekinthető Botos Zoltán és Losonczy Ildikó festőművészek Kint és Bent című közös kiállítása. Augusztus 5-én 18 órától Tóth Kamilla zongoraművész és Horváth Károly csellóművész hangversenyét láthatja a közönség. Augusztus 25-én, 17 óra 30 perctől Krasznai Kázmér előadóművész önálló estje, majd 26-án 18 órától Bill Evans-az RS9 színház és Kókai János előadása kerül színpadra. 

Szeptember 9-én 16 órakor Nógrádhoz kötődő grafikusok csoportos kiállítása nyílik meg. Szeptember 16-án 16 órától Mózes Erzsébet Munkácsy- és Horváth Endre-díjas restaurátor és grafikusművész előadásán vehetnek részt az érdeklődők. Szeptember 23-án 18 órától A német dal mesterei címmel zenetörténeti kalandozást tart Baráz Ádám és Baráz Yajima Alisa zongoraművészek, valamint Simon Gergő tenor. Szeptember 30-án 16 órától Mózes Erzsébet előadássorozatának második részén, a rézmetszettel és a rézkarccal ismerkedhetnek meg a jelenlévők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában