ez volt 2019

2019.12.29. 15:30

A nógrádi fehér szarvasok voltak a tavasz sztárjai – 2019 legnépszerűbb olvasói fotói 1.

Hónapról hónapra több száz, különböző témájú fotót kaptunk művészlelkű olvasóinktól, melyekből napi rendszerességgel osztottunk meg portálunk Facebook oldalán. Cikksorozatunkban évszakokra lebontva mutatjuk be 2019 legnépszerűbb „nap képeit”. Kezdjük a tavasszal.

Fotó: Hizsnyai Sándor

Márciusban Kovács Anna fotója több mint 4 ezer embert ért el, amelyet a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ előtt készített. A tehetséges hölgy számtalan fotót osztott meg portálunkkal, így annyit elárulhatunk: cikksorozatunkban többször is találkoznak majd a nevével.

Az egész országot bejárta a hír, miszerint hófehér „csodaszarvas” járja a nógrádi erdőket. A salgótarjáni Hizsnyai Sándor áprilisban küldött felvételek címünkre a különleges állatról, amelyek az országos médiában is megjelentek. Nem véletlen, hogy portálunkon is az ő fotója bizonyult a legnézettebbnek áprilisban, több mint 4500 eléréssel.

Hizsnyai Sándor májusban is megcsillogtatta tehetségét, akkor a „Térhajlítás” című fotójával nyűgözte le olvasóinkat. A fotó több mint 4700 látogatót ért el. A háttérben a salgótarjáni evangélikus templom látható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában