tündérszépek

2019.02.07. 19:50

Forgatáson talált szerelemre a gyönyörű tarjáni lány

A salgótarjáni származású Balavaider Bettina nyolc évesen kezdett el modellkedni, később több szépségversenyen is nagy sikereket ért el. A 24 éves lány különleges szépségének köszönhetően videoklipekben is szerepelhetett, amiben nem csak újabb tehetségére, de a szerelemre is rátalált.

Szabó Rita

Több szépségversenyen is feltűntél már… Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

– Az első komolyabb szereplésem a Little Miss Hungary volt, ahol a különdíjat vihettem haza, 16 évesen pedig jelentkeztem a Fashion& Face versenyre ahol Face kategóriában a második helyezést értem el. 2010-ben több versenyen is megmérettettem magam, a Miss Aquaworld döntőjében a harmadik lettem. Utóbbin 2011-ben is indultam, akkor is harmadik helyezettnek járó koronával távoztam. A legbüszkébb a Miss Hungary-n elért eredményemre vagyok, ahol tini kategóriában ugyancsak harmadik lettem. Csodaszépek voltak a lányok, emlegették is a rendezők, hogy ennyire erős mezőnnyel még nem találkoztak. A döntősök között volt Nádai Anikó, Gelencsér Tímea is. A Nógrád szépe versenyen is indultam, ahol a már bűvös, harmadik helyezést értem el. Ez volt az utolsó megmérettetésem.

– Hogyan készültél fel a szépségversenyekre?

– Szerencsére jó genetikával rendelkezem, így soha nem kellett odafigyelnem arra, hogy edzéssel vagy bármilyen diétával készüljek a versenyek előtt. Erről van egy vicces történetem is. Általában én voltam az a lány, akinek a tábori szobájában esténként összegyűlt a többi versenyző, mert én voltam az, aki kis nasizós táskával is készült. Lelkileg viszont annál többet készültem, felkészítettem magam a folytonos pörgésre, fotózásokra és persze az interjúkra.

Bettina nyolc éves korában kezdett el modellkedni
Beküldött fotó

– Nagy volt a rivalizálás közted és a lányok között? Esetleg pont ellenkezőleg?

– Lehet meglepő, de mindig jó tapasztalataim voltak ezzel kapcsolatban, soha nem volt rivalizálás a versenytársak között. Sőt, mindig dicsértük és biztattuk egymást. Barátságok is szövődtek, de csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot, mivel az ország minden pontjáról érkeztek a versenyre.

– Mikor kezdtél foglalkozni a modellkedéssel?

– Egész pici korom óta modellkedem. Életem első divatfotózása nyolc éves koromban történt, azok a képek a Nők Lapja című újságban jelentek meg, ezután kerültem a Baumax című lap címlapjára. Később felkértek a Szentendrei Vizes 8-as reklámarcának, majd ezt követték a szépségversenyek, amiken 2011-ig vettem részt. Nem sokkal később az egyik ismerősöm kért fel, hogy szerepeljek egy videoklipben. Kicsit izgultam, nem tudtam, mennyire tudok színészkedni, eljátszani az adott jelenetet a kamerák előtt. Végül annyira megtetszett, hogy azóta folyamatossá vált ez a fajta szereplés.

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen!

– A párod egy országosan ismert énekes. Az ő klipjeiben is szerepeltél?

– Éppen egy forgatáson ismerkedtünk meg. Aznap nem indult túl jól a napom, ráadásul azt sem tudtam, milyen forgatásra kell mennem és melyik együttesnél kell közreműködnöm. Mikor odaértünk, akkor derült ki, hogy a Children of Distance-os fiúknak készül a klip. A forgatáson a frontembert, Petit kaptam magam mellé párnak, és nagyon jól éreztük magunk. Ennek már harmadik éve, azóta is együtt vagyunk, sőt, már a menyasszonya vagyok. Több klipjükben is szerepeltem már, néhány hónapja jelenet meg a kedvencem: A legszebb csalódásom – ebben csak ketten szerepeltünk.

– Mit jelent számodra a szépség ?

– Szerintem a szépség összetett dolog, önmagában kevés hozzá a külső. Az igazán szép nő az, aki belülről is szép. Tisztelettudó, kedves, nem ítélkezik mások felett, igényes és van tartása, ami véleményem szerint a legfontosabb. Ha egy csinos nő viselkedése közönséges, nyilván erősen veszít a szépségéből.

Számos szépségversenyen vett részt a 24 éves lány Beküldött fotó

– Mit üzennél azoknak a lányoknak, akik tervezik, hogy beneveznek egy szépségversenyre?

– A magabiztosság és kisugárzás a legfontosabb. Lehet csodaszép egy lány, viszont ha úgy megy ki a színpadra, hogy saját maga sem bízik a győzelmében, az egyből meglátszódik. Amit még fontosnak tartok, az a természetesség. Nagyon csúnya az erősebb smink. Nyilván vannak olyan helyzetek, mikor az is szépen mutat, de egy castingra mindig nagyon kevés, natúr sminkben jelentem meg, ami általában tetszett is a zsűritagoknak. Nagyon fontos az ápoltság, a haj és a körmök. És természetesen a bemutatkozás. Illúzióromboló tud lenni, mikor valaki nem tud megszólalni a színpadon, úgyhogy erre is nagyon fontos a felkészülés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában