Házi őrizet

2024.09.05. 14:24

Nem tudott megjavulni Salgótarján rossza: rács mögé került a férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatott egy 27 éves férfit, aki megszökött a házi őrizetből.

Nool.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság sorozatlopás miatt folytat nyomozást egy 27 éves férfi ellen.

Rács mögé került a 27 éves férfi
Rács mögé került a 27 éves férfi
Forrás: Illusztációs fotó: Pixabay

A fiatal, ámde többszörösen büntetett előéletű gyanúsított nyár óta rendszeresen vagyon elleni bűncselekményeket követett el Salgótarjánban, amiért a bíróság augusztus 23-án elrendelte a házi őrizetét – közleményben tájékoztatta portálunkat a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

A férfi nem tartotta be a házi őrizet szabályait

Mint írták: a gyanúsított azonban nem kívánta betartani a házi őrizet szabályait, ezért a külsejét jelentősen megváltoztatta – lenyírta a szakállát, illetve a haját is rövidre vágatta – és már másnap kereket oldott. Elkötött egy gépkocsit, egy másikból pedig értéktárgyakat lopott, majd augusztus 25-én a gyanúsított a közösségi fiókján keresztül a „Nem tudok én megjavulni” című népszerű slágert osztotta meg az ismerőseivel.

A rendőrség három nap múlva egy vonaton fogta el és vette őrizetbe a férfit.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a szökés és a bűnismétlés megakadályozása érdekében – az ügyészségi indítvánnyal egyetértve – elrendelte a gyanúsított letartóztatását, amelyet a 27 éves férfi tudomásul is vett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában