Akció

2024.09.13. 13:48

Ellepték a rendőrök Salgótarján utcáit

Komplex bűnügyi és rendészeti akciót szervezett a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a napokban a vármegyeszékhelyen.

Nagy Orsolya

Mint arról Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője beszámolt az akció a városi rendőrség illetékességi területének áruházaira és szórakozóhelyeire, különös figyelemmel a belváros közterületeire terjedt ki.

razzia, rendőr
Salgótarjánban járőröztek a rendőrök
Forrás: Police.hu

Ellenőrizték Salgótarján utcáit

– A razziában részt vettek a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatóság közlekedésrendészeti osztályának, valamint a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai is. Az akció során 24 gépkocsit és 66 személyt ellenőriztek – közölte Buda Gábor. 

Hozzátette: egy ember ellen szabálysértési eljárás indult a belváros egyik parkjában elkövetett jogsértés miatt. Ezen túlmenően a rendőrök egy körözött embert is elfogtak, és 15 gépjármű vezetőjével szemben intézkedtek közlekedési szabálysértés miatt.

Buda Gábor felhívta a figyelmet, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a továbbiakban is rendszeresen szervez hasonló ellenőrzéseket működési területén

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában