Mentőhelikopter

2024.07.07. 11:22

Autó alá szorult egy motoros Kazár és Salgótarján között

Motoros és személyautó karambolozott vasárnap délelőtt Kazár és Salgótarján között. A baleset miatt az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben.

Veres Edina

A balesettel kapcsolatban Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a salgótarjáni Forgách-telepet Kazárral összekötő úton személyautó és motorkerékpáros karambolozott.

– Az ütközés során a motoros az autó alá szorult. A salgótarjáni és bátonyterenyei hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik egy speciális – pneumatikus – emelőpárna segítségével megemelték a járművet. Az autó alól kiemelték a motorost, akit átadtak a mentőszolgálat munkatársainak – fejtette ki Kapás Márton, aki azt is hozzátette: közel 3 négyzetméteren üzemanyag folyt az úttestre, emiatt a társhatóságok mellett közútkezelő társaság munkatársai is a helyszínre tartanak. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában