baleset

2019.10.09. 10:29

Hiába fékezett, elütött egy őzet Szátoknál

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu

Mint arról korábban hírt adtunk, október 8-án dél körül személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Szendehely belterületén.

Az elmúlt napon az éjszakai órákban egy 33 éves férfi közlekedett személygépkocsival Szátok irányából Érsekvadkert felé, amikor egy őz ugrott a jármű elé. A vezető a fékezés ellenére az ütközést nem tudta elkerülni és a vadat elütötte. A járműben anyagi kár keletkezett, a vad a helyszínről elment.

Fotó: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a vadelütések különösen az esti, éjszakai, és hajnali órákra jellemzőek, általában ekkor mozognak a nagyvadak. Mindenütt fokozott óvatossággal vezessenek, nem csak azokon az útszakaszokon, ahol vadveszélyt jelző tábla figyelmeztet az állatok mozgására, illetve ahol az út melletti terület nem belátható! Kiemelték, hogy vigyázni kell lakott területen, vagy annak határán is, mivel a vadon élő állat megjelenésére e helyeken is számítani kell.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában