Szépség

1 órája

Radics Gigiért megőrülnek a férfiak: „Szerelmes akarok beléd lenni!”

Nem hírlik, hogy az endrefalvai énekesnő kislánya édesapjával való szakítása óta újra párra lelt, az biztos, hogy temérdek udvarló keresi a kegyeit. Radics Gigi Instagram-oldalán ellepik a férfiaktól kapott elismerő hozzászólások.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Radics Gigi tavaly augusztusban jelentette be, hogy három év együttlét után külön utakon folytatja volt párjával, meglepve ezzel a rajongókat. A kapcsolat végéről akkor úgy fogalmazott, hogy szerinte a szakítás nem tragédia, és továbbra is jól együtt tudnak működni a közös gyermekük érdekében. 

Radics Gigi és Marics Peti csak egy videóklip forgatásának idejére kerültek közel egymáshoz
Radics Gigi és Marics Peti csak egy videóklip forgatásának idejére kerültek közel egymáshoz
Forrás: Youtube

Gigit azóta több hírességgel is összeboronálták, kifejezetten duettpartnerével, Marics Petivel. A VALMAR frontemberével készített közös produkció januárban debütált a legnépszerűbb videómegosztó portálon, amelyet mára már közel hatmilliószor tekintettek meg. A videóklipben valóban közel került egymáshoz a két előadó, azonban a szerelmükről alkotott pletyka alaptalannak bizonyult, amit Gigi meg is erősített.  

 

Radics Gigiért megőrülnek a férfiak

Szerelmes akarok beléd lenni Gigi. Elállnak a szavaim mikor rád nézek, egyszerűen bámulatos vagy

– írta egy hozzászóló az aranytorkú énekesnő napokban feltöltött fotója alá. 

Gyönyörű vagy Radics Gigi nagyon szeretlek

– kommentelt egy másik.

Szívem csücske művésznője!

– fejezte ki rajongását az énekesnő egy másik követője. 

S bár valószínű, hogy a 28 éves énekesnő nem az Insta követői között fog rátalálni az igazira, valószínűleg jól esnek számára az elismerő szavak. 

Gigi egyébként egy saját dallal igyekezett feldolgozni a Mikus Áronnal történt különválás fájdalmait, amit az alábbi videóra kattintva hallgathattok meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában