Eredmények

2 órája

Az arany- és az ezüstérem is a dorogházai diákok nyakában csillog

Gulyás Edina

A Móra Ferenc Általános Iskola két csapata is remekelt remekelt a hon- és rendvédelmi versenyen. A lányoknak arany, a fiúknak ezüst érem csillogott a nyakában a megmérettetés végén.  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is hon- és rendvédelmi csapatversenyt hirdetett általános iskolás tanulók részére a bátonyterenyei Fáy András középiskola a napokban. A megmérettetésről nagyszerű eredményekkel tértek haza a dorogházai Móra Ferenc Általános Iskola tanulói – adták hírül az intézmény közösségi oldalán. 

Hozzátették: az iskolát két csapat képviselte a versenyen, a Farkaskölykök, vagyis a hetedik osztályos lányok és a Dorogházi Farkasok, a végzős fiúk. előbbi csapat első, míg utóbbi második helyezést ért el. A diákok remekeltek az elméleti, és a gyakorlati feladatokban is. Mind a lányok, mind a fiúk bizonyították rátermettségüket a hon- és rendvédelem területén, megmutatták elszántságukat és kitartásukat. A csapatokat Kapás Imre pedagógus készítette fel a megmérettetésre. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában