Közös program

2 órája

Testvériskolák: fővárosi barátaikat látták vendégül a sóshartyáni diákok

Évek óta jó kapcsolatot ápol a fővárosi és a sóshartyáni intézmény. A testvériskolák diákjai és tanárai a napokban Nógrádban találkoztak.

Gulyás Edina

A Sóshartyáni Telephely Iskola évek óta gyümölcsöző kapcsolatot ápol a budapesti Szabó Magda Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskolával. Ez idő alatt számos közös programot megvalósítottak a testvériskolák, a napokban Nógrádban találkozott a két intézmény közössége. 

testvériskolák
Testvériskolák találkoztak
Forrás: Beküldött

A testvériskolák ápolják a kapcsolatot

Ezúttal a a fővárosi iskola második és negyedik osztályos tanulóit és tanárait látták vendégül a sóshartyániak, akik szendviccsel, frissítővel várták a látogatókat. A diákok műsorát követően kézműveskedés is színesítette a napot, majd a szép őszi idő a szabadba csábította a társaságot. A vendéglátók harmadik és negyedik osztályos tanulói kísérték el a budapesti gyerekeket a túrára, Szabó Gábor helyi vadász vezetésével az Itató-kútnak nevezett, településhez közeli kirándulóhelyig sétáltak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában