Különleges fesztiválon járt a Gáspár házaspár

Minden a káposztáról szólt Gáspár Beáéknál szeptember utolsó hétvégéjén. A celebpáros a Hadházi Káposztás Napokon járt, ahol a sütés-főzésben igencsak jártas Bea aktív szerepet vállalt. Hajdú-Bihar vármegye egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljának kulisszába követői is betekintést nyerhettek, Instagram oldalán ugyanis több sztorit is szánt az eseménynek.

Különleges fesztiválon a házaspár
Különleges fesztiválon vett részt a házaspár
Forrás:  Nool

 A rendezvénysorozat legfontosabb célja olyan színes kulturális programok biztosítása, amellyel minden korosztályt megszólít, valamint hogy felelevenítse és megismertesse a település régi időkre visszanyúló káposztatermesztéssel és feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait, s átörökítse azt a fiatalabb generációk számára. Bea maga is taposott káposztát, rácsodálkozott a különleges káposzta-kreálmányokra, a régi időket idéző konyhai eszközökre és természetesen körülnézett a főzőcsapatoknál. A nagy étkezések között pedig figyelmet szentelt az egészségének is. Szűrésen vett részt, mert mint kiemelte, fontos ellenőrizni a vércukorszintet, biztos, ami biztos. Esetében tökéletes értéket mutatott a műszer. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!