Viszály

2024.08.27. 14:53

Nem csitul a botrány a Gáspár családban

A nógrádmegyeri showman és családja körül nem csitul a botrány, Győzike a TV2 Titkok Ramónával podcast adásában teregette ki a szennyest.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Győzike a Tények Pluszban súlyos családi titkokról rántotta le a leplet. Mesélt a testvérével való rossz viszonyról, de azt is elárulta, hogy édesapjával sem beszél, annak új párja miatt. 

Nem csitulnak a botrány a Gáspár családban
Nem csitul a botrány a Gáspár családban. Győzike Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett
Forrás: TV2

A showman most újabb interjút adott, amelyben részletesen beszámolt az elmérgesedett családi viszályról. Győzike többek között megosztotta fájdalmát, hogy hiába ő az elsőszülött, a szülei jobban szerették öccsét, Zsoltit. Úgy véli, a testvére elvette tőle az anyját és az apját. Ez pedig abban is megnyilvánul, hogy családi születésnapra apjához az ő gyermekei és Bea nem kapnak meghívót, míg Zsolti szeretteit tárt karokkal várják.

Édesapám, kérlek téged, könyörgöm, hogy tudsz így lefeküdni aludni? Hogy tudod így behunyni a szemedet? Hogy tudsz tükörbe nézni? Ezt kérdezném tőle, ha meg merném kérdezni. Én nem tudok úgy lefeküdni, hogy az egyik lányomnak van, a másiknak meg nincs. Az egyik lányomat megtipornám, a másikat nem. Az Isten megverne engem

 - idézte Gáspár Győző podcastban elhangzott szavait a Metropol

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában