Születésnap

2024.08.04. 18:25

Gáspár Bea és a plasztikai műtét

Gáspár Győző párja nemrégiben ünnepelte az 50. születésnapját. Hiába a fél évszázad, a nógrádi celebfeleség még mindig büszke arra, hogy a kortársaival ellentétben őt még nem kapta el a plasztikáztatás „szenvedélye”.

Nagy Orsolya

Bea asszony méltósággal viselte a korát. Sokak szemében ő még mindig az a nő, akit húsz évvel ezelőtt megismert az ország. Mostani születésnapja kapcsán sem gondolkozott el azon, hogy miképp tudná megfiatalítani magát. Saját bevallása szerint mindössze egyetlen kérdés fogalmazódott meg mostanában a fejében: vajon milyen sors vár rá?

Gáspár Bea
Gáspár Bea ötvenedik születésnapját ünnepli
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: MW

Az egyetlen, amin gondolkodni szoktam, vagy inkább foglalkoztat, hogy vajon meddig élek? Ez nem azt jelenti, hogy a halálra gondolnék, de 50 évesen az ember már elkezd ilyen dolgokon agyalni...

– mondta a Ripostnak Bea

Vállalom, hogy egy beavatkozásom volt, a nyár elején csináltattam egy szemhéjplasztikát. Erre szükség volt, mert a szemem fölötti bőr már nagyon megereszkedett. De ezenkívül semmi beavatkozás nem volt, és szerintem egy jó darabig nem is lesz. Majd meglátjuk... A botoxtól például ódzkodom. Most azt mondom, hogy azt sosem szeretnék a bőröm alá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!