Bulvár

2024.07.20. 09:47

Gáspár Győző és Bea asszony 31. házassági évfordulóját ünnepli

Az ország egyik legismertebb celeb párja most ünnepli 31. házassági évfordulóját, amit Bea egy megható Instagram-poszttal tett emlékezetessé.

Gáspárékat egy ország ismerhette meg a maga idején formabontó reality showban, ahol szemtanúi lehettünk házasságuk pillanatinak. Nem a csendes és konszolidált kapcsolatról váltak híressé, hiszen a Győzike show-ban láthattunk olaszos veszekedést, féltékenységet, ordibálást is. Az elmúlt három évtizedben mégis szeretetben kitartottak egymás mellett, felneveltek két csinos leányzót, akik szemmel láthatólag a felnőtt életben is megállják helyüket. A Gáspár család mai napig sziklaszilárdan összetartó az esetleges hullámvölgyek ellenére is. 

Gáspár Bea és Győző már 31 éve házasok, így bőven van okuk ünnepelni. Ráadásul egy különleges fotó is előkerült a múltból, amit Bea osztott meg az Instagram oldalán. - írja az Nlc.hu.

31 éve “hintáztat” ! Since: 1993. Napra pontosan 31 éve vagyok Gáspár Győzőz felesége. Azóta rengeteg közös élményt szereztünk, s remélem, hogy még nagyon sok közös kalandunk lesz drága “bolondom”! Boldog házassági évfordulót nekünk!

- írta Bea a poszt alatt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában