Születésnap

2024.07.28. 11:38

Ötvenedik születésnapját ünnepli Gáspár Bea

Gáspár Győző felesége, Bea asszony július 28-án ünnepli ötvenedik születésnapját.

Nagy Orsolya

A népszerű háziasszony néhány évvel korábban úgy nyilatkozott a korával kapcsolatban a Ripostnak, hogy egyáltalán nem zavarja és büszke is arra, hogy ilyen jól tartja magát. Bea asszony egyébként az elmúlt években sem unatkozott, hamarosan pedig újabb kihívás elé néz családjával együtt, ugyanis visszatér a Győzike show a képernyőre. A tervek szerint a Gáspár család mindennapjait ősztől követhetik majd a nézők.

Gáspár Bea
Gáspár Bea ötvenedik születésnapját ünnepli
Fotó: Markovics Gábor / Forrás: MW

Gáspár Bea 2005-ben vált ismertté

Gáspárné Balla Beáta 1974. július 28-án született Salgótarjánban. Hírnevet 2005-ben szerzett, amikor férje mellett szerepelt az RTL Klub sugározta Győzike Show című reality műsorban. Ezután a bulvársajtó gyakori szereplője lett. 2017-ben megnyerte A Konyhafőnök VIP című gasztro-vetélkedőt, amely által sokan ismerték meg főzési tehetségét. Azóta gasztronómiai jellegű rendezvények állandó vendége, zsűrije. Bea Konyhája nevű közösségi oldalán tartja a kapcsolatot rajongóival, ahol gyakran mutat be élő bejelentkezés keretében főzési praktikákat, recepteket. 2021-ben a TV2 Hal a tortán című műsorának háziasszonya lett. Műsorvezetői tevékenysége mellett könyvírással is foglalkozik – írja a Wikipédia.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában