Bulvár

2024.07.06. 16:40

Gáspár Győzőt meglopták egy vidéki forgatás alatt

A nógrádi showman kissé ingerült posztban számolt be arról, hogy Nagykőrösön az érte küldött taxiból több mint kétszázezer forintja tűnt el szőrén-szálán.

Nool.hu

Egy partneri együttműködés keretében érkezett Győző a Pest vármegyei településre. A forgatás helyszínére az érte küldött taxival érkezett, és a munka ideje alatt személyes tárgyait – köztük a pénztárcáját is – az autóban hagyta. A reklámfilm felvétele rendben lezajlott, ezek után a nógrádi celeb indult is vissza családjához. Az esti éttermi vacsora kifizetésénél azonban kiderült, hogy a nála lévő készpénz napközben eltűnt. A lopással ugyan nem gyanúsított meg senkit, de szomorúan konstatálta a történteket, miszerint első látásra nem szabad megbízni senkiben sem.

Nem kérem számon egyikőjüket sem, mivel az ilyen emberek általában lelki szegények! Kívánok neki mielőbbi gyógyulást a lelki szegénységből és remélem a 200 000 forintom hozzásegítette őt valami olyanhoz, amit nagyon szeretett volna! Legalábbis remélem, hogy nem alkoholra és drogra fogja költeni

 – zárta mondandóját Gáspár Győző.


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!