Bulvár

2024.06.28. 15:07

Gáspár Győzőt rendőrök vitték el

Gáspár Győzőhöz a napokban rendőrök érkeztek. Rövid beszélgetés után pedig elvitték a sztárt.

Gáspár Győző már nem csak Salgótarjánban tölti mindennapjait. Zuglóban is van már lakásuk, ahol a napokban hatalmas botránynak voltak szemtanúi az ott élők. - írja a Blikk. Néhány szomszéd be is számolt az esetről: 

Már órákkal előtte láttuk, hogy mennyi vendég érkezik Győzőék lakásához. Ott volt többek között Baukó Éva és a Power of Loveban szereplő Imre is. Jöttek zenészek is és hatalmas bulit csaptak. Nem tudom mit ünnepelhettek, de tőlük zengett az egész ház. A lakók nagyon bosszúsak voltak.  Arra lettünk figyelmesek, hogy már a lakópark udvarán vonul a tömeg a zenészekkel együtt. Aztán kis idő múlva megérkezett egy rendőrautó két egyenruhással, majd rövid beszélgetés után beültették Győzőt az autóba és elhajtottak vele. Én azt gondolom, valamelyik szomszéd hívhatta ki őket csendháborítás miatt.

 - mesélte egy arra járó szemtanú az esetről. 

A Blikk rendőrségi forrásit használva megpróbált utánajárni az esetnek, a kapitányságról ez a nyilatkozat érkezett:

Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott szempontok alapján rendőri intézkedést nem találtunk.

Érdekes eset, hiszen akkor mi is történhetett. Lehetséges, hogy a napokban elkezdődött forgatás lehet az ügy hátterében. Hamarosan elindul ugyanis a Győzike Show új epizódokkal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában