Bulvár

2024.06.23. 08:30

Görög Zitáról ezt senki nem gondolta volna

Görög Zita meglepő dolgot árult el magáról.

Nool.hu

Közeledik a nyár, és ezzel ismét aktuálissá vált a nők tízmillióit megkeserítő kérdés: mégis mit csináljunk a zavaró szőrszálakkal? A borotva sérti a bőrt, a gyanta pedig fáj, a szőrtelenítőgép zúgása pedig önmagában egy horrorélmény, mit lehet akkor tenni? Erre mutatunk egy remek alternatívát, amit már Görög Zita is kipróbált és teljesen lenyűgözte a forradalmi technika írja a Kiskegyed.

Picit spoilerezek: 15 perc alatt végeztem a két lábszáram kezelésével. Alapvetőn az ilyen okos applikációk ki szoktak fogni rajtam, de a Skin i-expert Braun applikáció használata annyira egyértelmű volt és olyan sok hasznos információval látott el a kezelés közben, hogy elrontani sem tudtam volna.

Mindenképpen mellette szól, hogy könnyen elvégezhető az otthoni kényelemben, anélkül, hogy szépségszalonba kellene elmenni, folyamatosan időpontot egyeztetni, az esetlegesen szégyenlősebb hölgyeket a vetkőzés folyamatától is megkíméli.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában