Pályázat

3 órája

Uniós pályázati önerőhöz nyújt támogatást a kormány

A kormány célja, hogy 2027 végére a lakosság számának megfelelő mértékre növelje a magyaroknak jutó uniós pénz arányát – közölte hétfőn a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium. A tárca által közzétett felhívás arra ad lehetőséget, hogy a már benyújtott pályázatokhoz szükséges önerőt az állam magyar költségvetési forrásból kiegészítse.

MW

Költségvetési szervek, helyi önkormányzatok, egyesületek, egyházi jogi személyek, alapítványok és többségi állami tulajdonú nonprofit gazdasági társaságok egyaránt kérhetik a támogatást

Forrás: Shutterstock

Fotó: Just Life

A közvetlen európai uniós források maximális elérését segíti elő a 2024-ben a Közigazgatási és Területfejlesztési Miniszter által a www.kormany.hu valamint a www.palyazat.gov.hu weboldalakon meghirdetett felhívás, amely

a 2021–2027-es programozási időszakra benyújtott pályázatok hazai forrásból történő támogatását teszi lehetővé a többi között költségvetési szervek, helyi önkormányzatok, egyesületek, egyházi jogi személyek, alapítványok és többségi állami tulajdonú nonprofit gazdasági társaságok számára.

A támogatási kérelmek befogadására a felhívás közzétételétől folyamatosan, a forrás kimerüléséig van lehetőség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában