Savanyítás2023.09.04. 17:21Egészséges az otthoni fermentálás – a tarjáni tanácsadó elárulta a titkát (podcast)
Gasztronómia2021.02.12. 15:00Ne csak karácsonykor együnk káposztát!A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.
Próbálja ki!2020.09.20. 07:38Így készítsen görögdinnyéből savanyúságotSokkal finomabb, mint gondolná.Sokkal finomabb, mint gondolná.
ötletes2020.03.28. 07:12Ne öntsük ki a savanyúságlét, használjuk fel kreatívan!A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.
téli vitaminpótlás2019.10.05. 06:40Savanyúságtól gazdag a salgótarjáni piac kínálataVégét járja a betakarítás, javában tart a zöldségek és gyümölcsök konzerválása. Ilyenkor készül télire a lekvárok, befőttek egy része, meg a savanyúságok.Végét járja a betakarítás, javában tart a zöldségek és gyümölcsök konzerválása. Ilyenkor készül télire a lekvárok, befőttek egy része, meg a savanyúságok.
tökéletes alapanyagok2019.04.14. 13:38Megmutatjuk, mi a titka a házi kolbásznak, sajtnak vagy épp a lekvárnakNem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?Nem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?