Hirdetés

2023.10.31. 09:33

Mit újíts be a Black Friday-n a Sizeernél? Eláruljuk, mik a streetwear-bestsellerek!

Black Friday & evergreen mix! Milyen ikonikus ruhákra és cipőkre érdemes vadászni a téli akciók során? Olvass tovább, és megtudod, nálunk milyen urban klasszikusokat találsz.

PR cikk

Forrás: sizeer.hu

Pulóverek: a férfi örökzöldek 

Jól tippeltünk: a Black Friday azt jelzi, hogy egy új kapucnis pulóver vagy crewneck kerül a szekrényedbe? A streetwear-klasszikusok azok a darabok, amiket érdemes a Sizeernél keresned az akciók idején. Idén ősszel a világmárkák kollekcióiban egyaránt megtalálod a telített, mély, természet ihlette árnyalatokat, mint például a barna vagy a bordó, és a tiszta, világos színeket, amelyekről a legtöbbünknek a nyár jut az eszébe: a vajsárgát, a mentát vagy a pisztáciát. Választhatod a totál, tiszta minimalizmust, és voksolhatsz egy fehér kapucnis pulóverre, elöl mini márkajelzéssel a Nike Sportswear Club Fleece ikonikus kollekciójából. A nagyméretű és feltűnő printeket kedveled? Akkor válaszd a New Era modelleket, amiket ikonikus sportcsapatok ihlettek. Ha viszont egy olyan darabba szeretnél befektetni, ami a streetwear-sztori része, akkor vár Rád az adidas Beckenbauer melegítőfelsője - amely évtizedek óta ugyanolyan divatos.

Női téli kabátok a városba 

Jön a tél... de ezúttal egyikünket sem fogja meglepetésként érni. Egy oversize kabátok határozottan javulnak a kilátások. Mit szólnál egy fekete kabáthoz a Nike Sportswear Essential kollekcióból vagy egy fehér Nike Sportswear Classic-hoz? Nemcsak a barátságtalan időjárás elől elrejtő nagy kapucni és a sokoldalú kialakítás miatt érdemes számításba venni, hanem a Nike Therma-FIT technológia miatt is, ami melegen tart, miközben megfelelő szellőzést biztosít. Szereted a basic darabokat, de nem csak és kizárólag? Akkor kacsints ki a printek világába. A Columbia márka olyan modelljei várnak Rád, amelyek mellett nem mehetsz el szó nélkül, mint például a Leadbetter Point™ Sherpa Hybrid, amelynek betétjei virágmintás Sherpa anyagból készültek. A Sizeernél többféleképpen is felforrósítjuk a hangulatot!

Forrás: sizeer.hu

Jordan Air 1 és Nike Air Max: a föld felett

Ha egy cipő bekerült egy egész estés filmbe, az bizony jelent valamit. Ez a modell úgy vált a streetwear történetének részévé, mint nem sok minden más. Nem számít, most ugrasz fejest a streetwearbe, vagy már tele van a gardróbod sneakerekkel, egyszerűen szükséged van egy Air Jordan 1-ra. Nemcsak a legendás Michael Jordan, a jellegzetes dizájn, a márkajelzés az, ami miatt repülni van kedvünk, hanem a zászlóshajó Air technológia is, ami miatt minden lépés öröm. Az ikon milyen verzióira érdemes odafigyelni a Black Friday-n? Természetesen a híres fehér-fekete- piros sneakerre, ami hasonló ahhoz, amiben MJ a Chicago Bullsban játszott, de vannak szezonális limitált kiadások is, különleges színekben. Egy másik legendás, pipa logós kollekció természetesen a Nike Air Max. Itt rengeteg lehetőség van: a minimalista Nike Air Max 1-től kezdve, ami reneszánszát éli, a Nike Air Max 97 organikus dizájnján át a futurisztikus Nike Air Max Furyosa-ig. Találd meg a kedvenced!

New Balance 574: egy világ egyensúlyban

Egy sneaker, amit melegítőhöz és casual öltönyhöz is hordhatsz? Nyilvánvalóan a New Balance 574. Az 1988-ban tervezett, futócipős hagyományokkal rendelkező sneaker gyorsan népszerűvé vált, nem csak a kocogás rajongóinak körében. A Black Friday alkalmából mindenképpen érdemes körülnézni az új, feltűnő színváltozatok (például sárga vagy narancssárga) között, de a legbiztosabb választás természetesen a szürke, a New Balance zászlóshajó színe lesz. Találd meg a kedvenced, és kombináld bármivel! A velúrpanelek és a karcsú, áramvonalas sziluett jól fog mutatni, akár a streetwear-maximalizmust, akár a minimalizmust kedveled a mindennapokon.

Forrás: sizeer.hu

Tudod már, hogy mely örökzöldek nélkül nem telhet el a tél? Nézz szét a Sizeer weboldalán és fedezd fel az ikonokat, amikkel mindig naprakész lehetsz!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában