Labdarúgás

2024.10.13. 14:22

Vizslási siker a forduló rangadóján (fotók)

A vármegyei I. osztály pontvadászata a nyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódott a hétvégén.

Langa Attila

Döntetlen csak egyetlen nógrádi pályán született, a többi helyen nem osztozkodtak a bajnoki pontokon.

Vizslási siker született ebben a fordulóban
Vizslási siker született ebben a fordulóban
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool.hu

Vármegyei I. osztály, 8. forduló:
Pásztói SK – Bátonyterenyei TC 7–0 (6–0)
Pásztó, 130 néző. Vezette: Orosz F. (Juhász Á., Dajkó T.).
Pásztó: Kaszás – Kelemen, Hegedűs (Dóra), Molnár M., Toldi, Békési (Percze), Földi, Szőllősi (Csépe I.), Tari (Dinka), Kovács, Csépe R. (Molnár B.). Edző: Szabó Gábor. Bátonyterenye: Krajecz (Guruz) – Simó L. (Monye), Juhász, Almási (Gyura), Gazdag, Tupi, Illés, Sasvári (Nagy-Majdon), Rátóti, Kovács D. (Bakos), Myszor. Edző: Sárközi Tamás. Gl.: Csépe R. (3), Toldi, Szőllősi, Kovács B., Molnár B. Sárga lap: Rátóti.

Szabó Gábor: – Az első félidőben eldőltek az érdemi kérdések. Több poszton is változtattunk és nagy öröm, hogy jól játszott a csapat. Gyorsan játszottunk és szép gólokat szereztünk, ami biztató a jövőre nézve. Büszke vagyok a csapatra! Sok sikert kívánok a Bátonynak!

Sárközi Tamás: – A mai nap sem hazudtolta meg magát a futball. Sajnos a héten nem volt megfelelő az edzéslétszám és több meghatározó játékosunk is hiányzott, ez mindenképp befolyásolta a mai eredményt. Ettől függetlenül az ellenfél osztálykülönbséget mutatott be ellenünk, amivel nincs gond, mert ha a bajnokság hátralevő részében a mi rangadóinkat behúzzuk, akkor teljes mértékben teljesítjük a kitűzött célokat. Nem bántom játékosainkat, hanem megvédem, de tudjuk azt, hogy mennyi munka vár ránk egész klub szinten, hogy fel tudjuk venni a versenyt ilyen csapatok ellen. Gabinak és a pásztói klubnak maximális gratulációmat fejezem ki! Nekünk pedig a mai mérkőzésből is alázatot kell tanuljunk, ami ha megfog valósulni, akkor tovább lehet építkezni. Pozitív, hogy több fiatal utánpótlás játékos is kapott lehetőséget.

Diósjenői SE – Unicum FC Mohora 0–3 (0–0)
Diósjenő, 90 néző. Vezette: Kis Zs. (Szász K., Pálinkás S.).
Diósjenő: Nagy – Csóri (Szitás), Calo, Makkai, Besnyő (Csoknyai), Haljárszki, Molnár, Ruzicska (Varga), Zsiák, Tóth (Kiss), Szikszai. Edző: Lába Csongor. Mohora: Földi – Molnár, Kotasz, Telek, Vandornyik, Lavkó, Hegyvári (Filip), Klinger (Mitasz), Pistyúr, Borkó (Benécs), Szita. Edző: Baranyi Tibor. Gl.: Szita B. (2), Hegyvári. Sárga lap: Makkai, Besnyő, Calo, ill. Lavkó, Hegyvári.

Lába Csongor: – Egy rutinos, jó csapat ellenében maradtunk alul. Az első félidőben stabilak tudtunk maradni, időnként helyzetekig is eljutottunk, amiket nem tudtunk gólra váltani. Majd a második játékrész elején beszorultunk a kapunk elé és csak idő kérdése volt, hogy mikor találnak be. Ami bosszantó, hogy megint buta, elkerülhető gólokat kaptunk. Megérdemelten nyert a Mohora, még ha nem is volt ekkora különbség a két csapat között véleményem szerint. Sok sikert nekik a jövőben!

Baranyi Tibor: – Egy jó csapat ellen sikerült nyernünk, egy kiválóan előkészített pályán.

Szügy-Talent 2019 – Szécsény VSE 2–0 (2–0)
Szügy, 60 néző. Vezette: Kovács M. (Horváth S., Szemesi Zs.).
Szügy: Tresó – Varga M., Petrás (Balga), Dávid (Bozsó), Venczel, Mindszenty (Brezovszki), Szabó L., Kántor, Koplányi (Tátrai), Mócz (Kreuch), Hugyecz. Edző: Koleszár Krisztián. Szécsény: Csampa – Komár, Konderla, Berki J., Berki A., Kovács (Bangó), Szmolnik (Végh), Rácz I., Pozsár, Puporka, Géczy. Edző: Tőzsér Zsolt. Gl.: Mócz, Varga M. Sárga lap: Tátrai, ill. Puporka, Géczy, Rácz.

Koleszár Krisztián: – Őszintén szólva nagyon szerettük volna ma begyűjteni a három pontot, amely törekvés jelentős teherként nehezedett a vállunkra. Nehéz dolgunk volt, nem egyszerű kitűzött célokat érvényesíteni. Akadozott a gépezet, a kelleténél lassabban és körülményesebben szövögettünk, nem gurult úgy a labda, ahogy terveztük. A harmincadik perc környékén ritmusosan és stílusosan végigjátszottunk egy akciót, amely végén könnyed befejezéssel jutottunk előnyhöz, amely találat meghatározta a továbbiakat. Az előny tudatában sikerült alább adni, és nyögvenyelős percek következtek, amelyekben szerencsére egy pontrúgást követően kisvártatva megduplázódott az előny, a csapatkapitányunk fejesével. Megjegyzem, nagyon megérdemelte. Ma ennyi volt ebben, a második félidő felejthetőre sikeredett.

Tőzsér Zsolt: – Gól nélkül nehéz mérkőzést nyerni, hiszen a helyzet az kevés. Át kell gondolni, hogy mit szeretnénk a továbbiakban.

Silver Tüzép-Karancslapujtő – Héhalom SE 1–1 (0–0)
Karancslapujtő, 120 néző. Vezette: Gecse Z. (Soós-Valenta B., Péter Cs.).
Karancslapujtő: Vida – Orosházi, Szabó (Rozgonyi), Ökrös, Sándor, Bonivárt, Budveszel Benjámin,  Csatlós D., Domán, Pál (Katona), Budveszel Benett (Zsély B.). Edző: Csatlós Tamás. Héhalom: Szilágyi – Kotasz, Tancsik, Abért, Tóth (Lakatos), Balog (Gólya), Nagy, Hajdu, Nguyen, Surányi, Ocsovszki. Edző: Berkes László. Gl.: Katona, ill. Lakatos. Sárga lap: Bonivárt, Budveszel Benjámin, Katona, ill. Szilágyi, Kotasz, Ocsovszki, Surányi.

Csatlós Tamás: – Egy teljesen védekezésre berendezkedő ellenféllel találkoztunk, amit nem tudtunk fel törni. Tompák voltunk és a helyzeteink is ki maradtak.

Berkes László: – Hatalmas sikerként éltük meg ezt az eredményt a listavezető otthonában, mert ilyen mentális lökésre volt szüksége a csapatnak. Nagyon elkeseredett lettem volna, ha a hosszabbításban kapott góllal kikapunk, mert nem érdemelték volna meg a fiúk annyi meló után. Talán ezért is pártolt mellénk a szerencse a 95. percben, amikor a csereként beállt Lakatos Valerián szólója után elért góllal visszakaptuk a régen várt érzést. Ezúton is szeretnék gratulálni a srácoknak, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánunk!

Vizslási SE – Bánk-DUSE 2–1 (2–1)
Vizslás, 210 néző. Vezette: Varga F. (Elischer M., Dobsonyi L.).
Vizslás: Bajnai –  Oláh F., Miklós, Bozó (Jakab), Czutor (Horváth), Stark, Pócsa, Tóth M., Bata, Novák, Kovács E. (Oláh Z.). Edző: Bujtár Tamás. Bánk: Borsi – Járvás, Frey (Királyházi), Márkus (Gyebnár), Sándor, Nagy, Kovács P., Tóth O. (Oláh Sz.), Tarlósi P., Soóky (Palkovics), Tarlósi M. Edző: Torják István. Gl.: Oláh F., Stark, ill. Tóth O. Sárga lap: Novák, Czutor, Oláh F., Horváth, ill. Nagy, Tóth O., Torják (kispadon).

Bujtár Tamás: – Múlt heti vereség után mindenképp egyetlen egy célunk lehetett a mai napon, hogy javítsunk. Győzelmünknek még nagyobb értéke van, hogy ez egy jó csapat ellen sikerült. Fontos rangadón szereztünk három pontot. Gratulálok játékosaimnak, büszke vagyok rájuk. Vendégeknek sok sikert kívánok!

Torják István: – Egy küzdelmes mérkőzés volt, ami helyenként inkább egy küzdősport gálához hasonlított a labdarúgás helyett. Érdekes volt a padról nézni azt, ami ott történt, még megemészteni is nehéz volt, vagy tán nem is nagyon lehetett. Remélem a srácok felépülnek a következő meccsig, mert ott nagy szükség lehet rájuk. Most jövő héten pihenünk, így van kettő hetünk felkészülni a következő vendéglátónkból. Mivel megbántani senkit nem szeretnék, így a mérkőzésről nem is mondanék többet. Köszönöm a fiúknak, hogy mindent megtettek a pályán!

Balassagyarmati VSE – Berkenye SE 1–2 (1–1)
Balassagyarmat, 100 néző. Vezette: Molnár L. (Pál A., Kiss-Bilkei B.).
Balassagyarmat: Makrai – Bukta, Soós-Valenta, Varga G., Molnár, Erdélyi, Jele, Pincze, Varga Cs. (Pécsi), Csillik, Sallói (Valent). Edző: Mátyás Zsolt. Berkenye: Maruszki – Földvári, Mravik, Beszteri (Szresen), Selmeci (Szandai), Földi, Rusvay (Keresztes), Holdas (Mészáros), Rottek, Belán, Fábri (Gyenes). Edző: Aranyos Imre. Gl.: Sallói, ill. Holdas, Fábri. Sárga lap: Soós-Valenta, Molnár, Csillik, ill. Fábri, Gyenes.

Mátyás Zsolt: – Egy sportszerű és szoros mérkőzésen maradtunk alul. Sajnos hibáztunk elől is és hátul is, nem kicsiket. Igy a helyzeteit jobban kihasználó vendégek három ponttal távozhattak.

Aranyos Imre: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, amely alkalmával az első játékrészben gyengén teljesítettünk, míg a szünetet követően feljavult a teljesítményünk, így a helyzeteinkből sikerült betalálnunk. További sok sikert kívánok a Balassagyarmatnak, a játékosaimnak pedig gratulálok a győzelemhez!

Szabadnapos: Szendehely.
A mérkőzések hivatalos jegyzőkövei és a tabella IDE KATTINTVA érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában