Teke

2 órája

Szoros meccsen kapott ki a Salgóbátony TK

Újabb nehéz mérkőzés várt a Szuperligában a Salgóbátony TK tekézőire, akik Szentgotthárdra utaztak, az igen erős és fiatal vasiakhoz.

Nool.hu

Az egyesület közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint a nógrádiak erős kezdést terveztek, így Sáfár Zoltán és Kiss Máté lépett először pályára. Sáfár szépen hozott minden szettet, Kiss pedig óriási küzdelem után szerezte meg a győzelmet, újabb csapatpontot bezsebelve. 

Az „álomkezdés” után a második sorban Simon Alexanderé és Telek Tamásé volt a főszerep. Simon a 32. dobásnál megsérült, így Csíkos Renátót küldeni pályára Havaj István, ennek 103 fás vereség lett a vége. A másik oldalon ádáz küzdelem zajlott a csapatpontért, Telek Tamás és ellenfele megosztoztak a szetteken, végül a hazai versenyző került ki győztesen a párharcból, mindössze öt fa hiányzott a vendégsikerhez. 

Az utolsó sorban Balázs Péter és Bóta Ervin kapott lehetőséget, Balázs 2–0-ás és 16 fás hátrányból fordított, megszerezve a harmadik csapatpont is. Bóta egy gyengébb napot fogott ki, és ezt ki is használta jól teljesítő ellenfele. 

„Hajszálnyira voltunk a döntetlentől, sajnos nem tudtuk kihasználni a több ponton gyengélkedő hazaiakat, így 5–3 arányban győzött a Szentgotthárd csapata” – olvasható a beszámolóban.

Szuperliga, 4. forduló:
Szentgotthárdi VSE – Salgóbátony TK I. 5–3 (3525–3434)
A Salgóbátony pontszerzői: Sáfár Zoltán, Kiss Máté, Balázs Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában