Futsal

9 órája

Salgó FC: ismét nagyarányú sikert értek el, ennyi gól még gombócból is sok!

Első hazai mérkőzésén lépett pályára hétfőn este a Salgó Futsal Club csapata a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

Langa Attila

Egy sikeres bajnoki nyitányt követően második összecsapásán is a győzelemre törtek a Salgó Futsal Club játékosai, akik kisebb bizonytalanságot követően átgázoltak az ellenfelükön, megszerezve idei második győzelmüket is.

A Salgó Futsal Club  együttese ismét magabiztos győzelmet aratott
A Salgó Futsal Club  együttese ismét magabiztos győzelmet aratott
Fotó: Szabó Péter / Forrás: Nool.hu

Jó iramban kezdődött a találkozó, amelyen a hazaiak sorra alakították ki a lehetőségeiket, de azok kihasználatlanok maradtak. Ezt követően a vendégek két villámgyorsan végigvezetett ellentámadásból két gólos előnyre tett szert, amelyet nem bírtak sokáig megtartani, hiszen szinte azonnal jött a válasz a salgótarjáni csapattól, míg szűk negyedóra elteltével már a hazaiak vezettek. A pihenőre 4–2-es Salgó FC előnnyel vonultak a csapatok.

A fordulás után tovább robogott a „tarjáni gyors”, hiszen három perc alatt újabb két találattal növelték az előnyüket, amely a második játékrész közepén már 9–3 volt a hazaiaknak. A végjátékban mindkét oldalon estek újabb találatok, de elmondható, hogy a Salgó Futsal Club együttese végig kézben tartotta a mérkőzést és magabiztosan szerezte meg újabb bajnoki pontjait.

A salgótarjáni csapat következő megmérettetése két héttel később, október 24-én lesz Egerben, amely alkalmával a Garvittax-Hollywood csapatának vendégei lesznek 20.20 órás kezdéssel, a Pásztorvölgyi Gimnázium tornatermében.

Férfi Futsal NB III, Északi csoport 3. forduló:
Salgó Futsal Club – Cageball KTSK  12–5
Salgótarjáni Városi Sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Derda J., Forgó Zs., (Homoki G.)

Salgó FC: Sirkó – Budveszel, Gyetvai, Domán, Tarlósi P. Csere: Tarlósi M., Juhász, Jedlicska, Somoskői. Csapatvezető: Lehoczki Erik. Cageball: Bognár – Paár, Erdős, Cseh, Károlyi. Csere: Cserti, Kiss, Bocskai. Vezetőedző: Gallai Dávid.
Gl.: Tarlósi M. (5), Budveszel (3), Tarlósi P. (2), Domán, Jedlicska, ill, Kiss (3), Erdős, Budveszel (öngól). Sárga lap: Tarlósi M., Budveszel. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve és a tabella ide kattintva érhető el.

Lehoczki Erik: – Jól kezdtük a találkozót, folyamatosan az ellenfél térfelén és kapuja előtt folyt a játék, bár gólt nem tudunk szerezni, amit két ellentámadásból a vendég gárda megbosszult és 0-2 volt oda. Aztán rendeztük a sorainkat és a srácok a megbeszéltek szerint játszottak, aminek meg is lett az eredménye, hiszen meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Sajnos ismét kaptunk elkerülhető találatokat, amin a jövőben javítani kell, viszont a tizenkettő rúgott gól magért beszél, hasonlóan az előző meccsen szerzett tizenháromhoz. Úgy gondolom, hogy a felnőtt gárda jó úton halad afelé, hogy a csoport meghatározó csapata lehessen. Szeretném megköszönni támogatóinknak, hogy idén is a csapat mellett állnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában