Kikapott idegenben az SBTC a büntetők meccsén (videó)

A tizedik forduló mérkőzéseivel folytatódott hétvégén az NB III. osztály, Észak-Keleti csoportjának pontvadászata, amely alkalmával az SBTC együttese a Füzesabony vendége volt, amelyet követően a vezetőedzők is elmondták a véleményüket az összecsapásról.

Langa Attila

A mérkőzést megelőzően a csapatok és a szép számban kilátogató sportbarátok együtt rótták le tiszteletüket a napokban tragikus hirtelenséggel elhunyt Erőss Róbert, a hazai együttes névadó szponzorának állított emlékfal előtt, továbbá a mérkőzés kezdőrúgását megelőzően.

A mérkőzés előtt megemlékeztek a csapatok a tragikusan elhunyt Erőss Róbertről
A mérkőzés előtt megemlékeztek a csapatok a tragikusan elhunyt Erőss Róbertről
Fotó: Langa Attila

A kezdő sípszót követően az eső áztatta csúszós játéktéren mérkőzhettek meg a csapatok, akik egy jó iramú összecsapást játszottak. Az első percekben lendületesen kezdtek a hazaiak, akiknek egy könnyű síppal befújt büntetőből sikerült is megszerezniük a vezetést. Percekkel később a vendégek részére is megítélt a játékvezető egy tizenegyest, amelyet Berkihez hasonlóan Filkor Benjámin is magabiztosan értékesített.
A második játékrészben is szinte végig a salgótarjániak irányították a játékot, de egy újabb, "véleményes"  büntetőhöz jutottak az abonyiak, amelyet ismét könyörtelenül a hálóba vágott a végrehajtójuk.
Ezt követően még nagyobb  energiákat mozgósítva rohamoztak a fekete-fehérek, de nem sikerült kiegyenlíteniük, hiszen az elmúlt hetekhez hasonlóan, ezen az összecsapáson sem tudták értékesíteni az adódó lehetőségeket.
Összességében a hatalmas mezőnyfölényt nem tudta javára fordítani az SBTC, a lelkesen futballozó Füzesabony ellen, így Jeney Gyula csapata otthon tartotta a három bajnoki pontot.

NB III. osztály, Észak-Keleti csoport, 10. forduló:
Füzesabony SC Erőss út – SBTC 2–1 (1–1)
Füzesabony, 220 néző. Vezette: Nyekita B. (Volentics E., Bense M.)

Füzesabony: Slakta – Berki (Ujvari, 91.), Tarnóczi, Juhos (Jambrich, 80.), Nagy Á. (Kiss, 80.), Nagy G. (Oláh, 93.), Bocsi, Nagy M., Németh, Orosz, Olasz (Szanku, 46.). Vezetőedző: Jeney Gyula.
SBTC: Szalay – Farkas, Csuka, Kálmán, Nagy, Boros, Mátyás, Köböl, Filkor B., Filkor M., Csifó (Horváth, 64.). Vezetőedző: Sebestyén Szilárd.
Gl.: Berki (11., 68.), ill. Filkor B. (18.). Sárga lap: Berki, Tarnóczi, Orosz, ill. Filkor B.
 

A bajnokság állása
A bajnokság állása
Fotó: NMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában