Labdarúgás

2024.09.05. 14:51

Szombaton folytatódik a vármegyei I. osztály pontvadászata

Pásztón rendezik meg a harmadik játéknap rangadóját, amely alkalmával a házigazdák a Vizslás csapatát látják vendégül.

Nool.hu

Vármegyei I. osztály, 3. forduló:
Héhalom SE – Bánk-DUSE
Szombat, 16 óra.
A nyitófordulóban döntetlent játszott, majd egy héttel korábban fél tucat gólt kapott idegenben a Héhalom, akik minden bizonnyal szeretnének újra jó eredményt elérni, ami nem lesz könnyű a Bánk ellen. A vendégek két győzelemmel kezdték a szezont, bár a második összecsapásukon gyenge játékot mutattak a Szécsény ellen, így kérdés lehet, hogy melyik arcukat mutatják majd a harmadik összecsapáson.
Tippünk: 1–3

Szécsény VSE– Berkenye SE
Szombat, 16 óra.
Két forduló után a tabella utolsó két helyén állomásozó csapatok derbijén mindkét gárda szeretné megszerezni első bajnoki egységeit, amely küzdelmes összecsapást ígér. A hazai pálya előnye tán a szécsényiek felé mozdíthatja a mérleg nyelvét, de ha a rutinos játékosai hadra fogahtóak lesznek a Berkenyének, akkor vendég siker is születhet.
Tippünk: 2–2

Unicum FC Mohora – Balassagyarmati VSE
Szombat, 16 óra.
A fiatal balassagyarmati csapat látogat Mohorára, ahol sokak szerint csupán a gólarány lehet kérdéses a hazai siker mellett. A vendégek egyre jobb játékot mutatnak, de ez kevés lehet a rutinosabb játékosokból álló hazaik ellen.
Tippünk: 4–1

Pásztói SK – Vizslási SE
Szombat, 16 óra.
A forduló rangadóját rendezik majd Pásztón, amely alkalmával hibátlan mérleggel rajtoló csapatok nézhetnek farkasszemet. Erre mondhatjuk, hogy egy háromesélyes mérkőzés, amelyen a napi forma dönthet valamelyik együttes javára, de a hazai pálya is befolyásolhatja az eredményt, mint a tippünk is mutatja.
Tippünk: 3–2

Szügy-Talent 2019 – Silver Tüzép Karancslapujtő
Szombat, 16 óra.
Az újonc Szügy csapata az első körben hazai pályán szaladt bele egy pofonba a Vizslás ellen, míg egy hete szabadnapos volt a gárda. A címvédő az első körben volt pihenőn, míg az elmúlt körben magabiztos sikert értek el Bátonyterenyén, amely kilátásban lehet szombaton is.
Tippünk: 1–5

Bátonyterenyei TC – Szendehely FC
Szombat, 16 óra.
A bátonyterenyeiek ismét hazai pályán szerepelnek, amely alkalmával javíthatnak az elmúlt hétvégi vereséget követően a Szendehely ellen. A vendégek jó formában kezdték a bajnokságot és magabiztos győzelmekkel a hátuk mögött utaznak Bátonyba, ahol minden bizonnyal a három bajnoki pont megszerzése lesz a céljuk. 
Tippünk: 1–2

Szabadnapos: Diósjenői SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában