Labdarúgás

20 órája

Sportolással szeretnének közösséget kovácsolni Lucfalván

Lucfalvai focikupával és családi nappal szeretnék ismét eggyé kovácsolni a Kis-Zagyva-völgyi közösséget.

Langa Attila

Szombaton rendezik meg a lucfalvai sportpályán az I. Kis-Zagyva-völgyi focikupát és családi napot, amelynek segítségével szeretnék a szervezők újra szorosabbá kovácsolni a hat település közösségét. A rendezvény  8 óra 50 perckor veszi majd kezdetét a megnyitóval, amelyet követően útjára indul a kispályás labdarúgó-bajnokság tíz csapat részvételével. A gyermekek részére folyamatosan biztosítanak programokat a szervezők. Kora délutántól ebéd is várja a helyszínre látogatókat.

A rendezvény plakátja

Bacsa Ádám, a rendezvény egyik főszervezője portálunknak elmondta: – Egyedülálló dologra készülünk, hiszen ez az első olyan rendezvény a Kis-Zagyva-völgyén, amely alkalmával mind a hat település – Lucfalva, Márkháza, Nagykeresztúr, Nagybárkány, Kisbárkány, illetve Sámsonháza – részt vesz a szervezésében. Erre nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen összefogás sok év után újra össze tudott jönni. Nem titkolt cél, hogy az embereket újra közel hozzuk egymáshoz az eseménnyel, amelyen ismét érezhetik, hogy jó együtt, ilyen programokat szervezni és azokon részt venni is. A helyszín Lucfalva, ahol két pályán fog megmérkőzni a tíz csapat, akik már előre regisztráltak. A tornán részt fognak venni fiatalok és idősebbek egyaránt. A nap folyamán sok programmal készülünk a családoknak is annak érdekben, hogy minél több korosztály számára vonzó legyen az esemény. A szervezésben nagyon sokat köszönhetünk a helyi vállalkozóinknak is, akik rengeteg mindenben támogatják programunkat. Köszönetet mondunk a henteseinknek, a boltosainknak és mindenkinek, akik valamilyen felajánlással hozzájárultak a rendezvényhez, továbbá köszönöm a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségét is. Külön öröm számunkra, hogy Bacsa Tibi bácsi is elfogadta meghívásunkat és ő is részt vesz majd az eseményen, aki korábban a lucfalvai focit is nagyon sok mindennel támogatta. Szeretnénk, ha a programunk nem csak egyszeri alkalom lenne, hanem minden évben meg tudnánk majd rendezni és hagyománnyá válna. Reméljük, ezzel a kezdeményezéssel egy kicsit felnyitjuk az emberek szemét, hogy milyen fontos a sportolás és mennyire szüksége van erre a völgy közösségének, ami reményeink szerint vissza tud majd kerülni idővel a nógrádi futball térképére is.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában