Labdarúgás

2024.08.16. 13:16

Rangadót rendeznek a Karancs lábánál

Szombaton kezdetét veszi a Vármegyei II. osztály 2024/25-ös bajnoki szezonjának első fordulója, amely alkalmával hat mérkőzésen néznek farkasszemet egymással a csapatok hétvégén, míg egy összecsapás három bajnoki pontja már eldőlt.

Nool.hu

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:
Balassagyarmati SC – Rimóci SE 
Szombat, 17 óra.
A BSC játékosai szeretnének győzelemmel indítani az új bajnokságban, amelyre minden esélyük meglesz a kispadon és játékosállományban is nagyban megváltozott rimóciak ellen. A hazai pálya mindenképp balassagyarmatiak mellett szól, tán a három pont megszerzéséhez is hozzásegítheti őket.
Tippünk: 2–1

Karancsalja MSE – Karancsberény-ÚL
Szombat, 17 óra.
Az első fordulóban is rendeznek rangadót a Karancs lábánál, hiszen a KMSE fogadja a berényieket. Az elmúlt év fényében egyértelmű vendég sikert várunk, de a játékoskeretek nyári változásai meglepetéssel is szolgálhatnak az összecsapáson.
Tippünk: 1–3

Építők KC – Mihálygerge SE 
Vasárnap, 17 óra.
Az Építők KC játékosainak nagy része elhagyta a csapatot, így a másodosztályban induló gárdánál edzői feladatot vállalt Tarlósi Milánnak nem lesz idén könnyű dolga, ha szeretne jó eredményt elérni a csapatával. A nyitófordulóban az elmúlt években stabil középcsapatként szereplő Mihálygerge minden bizonnyal a három pont megszerzése miatt utazik majd Salgótarjánba.
Tippünk: 2–2

Bánk-DUSE II. – Karancslapujtő KSE II.
Vasárnap, 17 óra.
A Bánk együttese idén a második vonalban is indít csapatot, amelynek jó esélye lesz sokak szerint egy dobogós helyezésre. A masszív karancslapujtőiek szokásukhoz híven a következő szezonban is nagy hangsúlyt fektetnek a fiatalok szerepeltetésére a második csapatukban, így a rutin nézhet farkasszemet a többnyire rutintalanabb fiatalsággal.
Tippünk: 1–1

Nógrádmegyer BSE – Tari SZE
Vasárnap, 17 óra.
Az újonc nógrádmegyeriek az elmúlt évben eredményes szezont zártak a harmadik vonalban, így bizakodhatnak egy jó szereplésben idén egy osztállyal feljebb. A tari gárda jó tavaszi szezont nyújtott, helyenként biztató játékkal és eredménnyel, amelyet minden bizonnyal szeretnének átmenteni a következő idényre is.
Tippünk: 3–1

Somos VSE – Romhány KSE
Vasárnap, 17 óra.
A vármegyei III. osztályban magabiztosan bajnoki címet szerző Somos csapata a második vonalban is az aranyérem egyik legnagyobb várományosa lehet sokak szerint, de a Romhány is nagy vetélytársa lehet a bajnoki címért folytatott küzdelemben.
Tippünk: 2–2

Mátraverebély-Szentkút SE – Varsány SE 0–3 (játék nélkül)
A hazai együttes nem tud kiállni a mérkőzésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában