Pankráció

2024.07.28. 11:02

Izgalmas csetepaté közepette dőlt el a bajnoki öv sorsa Salgótarjánban

A minap rendezték meg a 13. Fight Night elnevezésű pankrátor showt. Az XWP szervezet gáláján sok izgalmas összecsapás várt a sportágat értő és szerető közönségre.

Bakos László

A máltai Gianni Valletta győztesen hagyta el a ringet

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

A salgótarjáni dojoban az első mérkőzés előtt a titokzatos Luchador Sentinel mikrofont fogott és Gregoryt hívta ki, amiért az előző tornán le akarta tépni a maszkját. Ám Gregory helyett Rico lépett elő, és látványos mozdulatok után, Sentinel Rico fölé tudott kerekedni, és megnyerte a mérkőzést. 

A második meccsen két szívós pankrátor, Ken Pyro és Villányi Kristóf mérték össze erejüket. Kristóf nagyon keményen küzdött, de ezúttal ez kevésnek bizonyult, és Ken Pyro maradt talpon. A harmadik összecsapáson egyenesen Máltáról érkezett Gianni Valletta, aki Oláh Gyuszival alkotott csapatot, hogy kiálljanak Wonder Haze és Atilla ellen. A meccs komoly színvonalat hozott a kezdetektől, végül a Máltai vadember, és Gyuszi jött ki győztesként. 

Ezt követően a „szlovák bestia”, Niko állt ki a hardcore legenda, Ron Corvus ellen. A meccs első fele normál szabályrendszer között zajlott, ám később Niko kihívta a helyiek nagy kedvencét egy hardcore meccsre. Corvus elfogadta a kihívást, és innentől a meccs már szabályok nélkül folytatódott, aminek a végén az ő kezét emelték magasba.

Az utolsó mérkőzés előtt Maverick mikrofont fogott, és bejelentette, hogy bárki ellen hajlandó megvédeni a nehézsúlyú övét. A kihívást Danny Rox fogadta el, de nem csak neki fájt a foga az XWP bajnoki címére, ugyanis még mielőtt beért volna a ringbe, Don Amon támadta meg őt. A meccs innentől Triple Threat szabályrendszerben zajlott. A kihívók nem tudták egymást vállra fektetni, így Maverick jött ki győztesként, ezzel ismét megvédte a bajnoki címét. 

A szervezet következő gálája a Holtpont lesz, amit különleges helyszínen, a Tóstrand üres medencéjében felállított ringben rendeznek majd meg augusztus 10-én.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában