Ultrabalaton

2024.05.09. 10:56

A nógrádi ügyészségi csapat is körbefutotta a Balatont

A hétvégén rendezték meg a XVIII. Ultrabalaton tókerülő futófesztivált. Az eseményen közel 25 ezer futó vett részt, a 300 egyéni induló mellett 2500 csapat vágott neki a Balaton körül kialakított 211 kilométeres távnak.

Nool.hu

A nógrádiak csapata

Forrás: Beküldött fotó

A Nógrád Vármegyei Főügyészség arról tájékoztatta portálunkat, hogy a szolgálatot teljesítő kollégáik szervezésében az Ex Legs névre keresztelt 10 fős csapat is rajthoz állt Balatonfüreden.

Az igazságügy különböző területeinek képviselői 19;28:54 óra alatt kerülték meg a magyar tengert, ezzel kategóriájukban a 272. helyezést érték el.

A lelkes csapat ügyészségi tagjai Tresóné dr. Percze Dorisz és dr. Pityi Norbert főügyészségi ügyészek, Máté Szabina Zsófia főügyészségi tisztviselő, sajtótitkár, dr. Szabó Krisztián Tamás, dr. Csonka Szabolcs és Záhorszkiné dr. Gyarmati Ágnes balassagyarmati járási ügyészségi ügyészek, valamint dr. Gubala Ádám Miklós egri járási ügyészségi ügyész, helyettes sajtószóvivő voltak.

Mellettük értékes futókilométerekkel gazdagította a csapatot Zólyomi Zoltán, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balassagyarmati Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője és Horváth Sándor, a Balassagyarmati Fegyház és Börtön zászlósa.

A sportolókat végig lelkesítette és kísérte dr. Szabó-Grósz Adrienn balassagyarmati járási ügyészségi ügyész, Zólyominé Fejes Szilvia bírósági tisztviselő és Záhorszki Zoltán, kolléganőnk férje, aki futással is hozzájárult a sikerhez.

A csapatverseny előtt, pénteken álltak rajthoz az egyéni futók, köztük dr. Bognár Ákos, a Balassagyarmati Járási Ügyészség vezető ügyésze is, aki a 211 kilométert megállás nélkül, 24 óra 10 perc 5 másodperc alatt futotta le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában