Ultrabalaton

2024.05.08. 13:00

Eddigi legjobb idejével futotta körbe a Balatont a gyarmati iskola csapata

A Dózsa 11 fős csapata sok élménnyel gyarapodott idén is.

Bakos László

Több mint 20 órán át futott a Dózsa csapata

Forrás: Beküldött fotó

Hatodik alkalommal vágott neki a Balassagyarmati Dózsa György Általános Iskola futócsapata az Ultrabalaton 211 kilométeres tókerülő versenyének. A Futasulink elnevezésű csapat idén 11 főt számlált, ahol tanárok, diákok szülei, elballagott tanulók és egy 7. évfolyamos fiú is helyet kapott.

Az elmúlt évekhez képest nagyon korai időpontban, hajnali fél négykor rajtoltak. Ennek és a hat év legjobb időeredményének (20 óra 16 perc) köszönhetően először érkeztek be a célba aznap, mint amikor elindultak.

– Idén is életre szóló élményekkel, hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak, a jövő évi versenyre pedig már új tervekkel is készülünk. A csapat köszöni az önkormányzat, a Dózsa György Alapítvány, valamint a szponzorok támogatását – foglalta össze Körmendy Nikolett.

A Futasulink tagjai voltak: Borbás Balázs, Borbás Tibor, Cseri Ákos, Cseriné Molnár Katalin, Csomor Péter, Gáli Erzsébet, Körmendy Nikolett, Palotásné Pityi Enikő, Roza Evelin, Vrbovszki-Csábi Anett, illetve Vrbovszki Máté.

A versenyen több nógrádi kötődésű csapata is részt vett, korábban itt írtunk már néhány eredményről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában