Labdarúgás

2023.08.28. 09:00

Simán nyerte a rangadót a Karancslapujtő

Már az első játékrészben eldöntötte a lényeges kérdéseket Szabó Gábor alakulata.

Stefán Antal Krisztián

Magabiztosan húzta be a három pontot a Silver Tüzép Karancslapujtő (fehérben) együttese

Fotó: nograDex

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:
Silver Tüzép Karancslapujtő – Pásztói SK 5–0 (3–0)
Karancslapujtő, 200 néző, vezette: Nyerges K. (Zsélyi Cs., Szűcs M. L.)
Silver Tüzép Karancslapujtő: Vida – Sulcz (Novák N.), Sándor A., Zsély B., Tóth O. (Rátóti) – Bonivárt, Híves (Romhányi), Szeles – Gazdag (Kovács B.), Pál G. (Oláh D.), Katona B. Vezetőedző: Szabó Gábor.
Pásztói SK: Csuka – Almási, Lipták, Kelemen, Békési (Molnár B.) – Hegedűs (Tari), Percze, Hranek (Ocsovszki), Csépe I. (Szőllősi), Dinka (Jánosik) – Bocsi. Vezetőedző: Smelkó Károly.
Gl.: Híves (18.), Gazdag (33.), Pál G. (42., 57.), Rátóti (82.). Sárga lap: Gazdag, Romhányi, Tóth O., ill. Csépe I., Lipták.
Szabó Gábor: – Nagyon örülök, mert a héten komoly hangsúlyt fektettünk erre a találkozóra. Tudtuk, hogy remek csapat az ellenfél, de mindenképpen szerettünk volna hazai pályán három pontot szerezni. Készültünk az ellenfélből! Azt gondolom, hogy minden megvalósult abból, amit elterveztünk. Nagy elánnal és intenzitással futballoztunk, szép támadásokat vezettünk. Véleményem szerint végig kézben tartottuk a meccset, ennek ellenére tartom azt a véleményemet, hogy nagyon jó  csapat az ellenfél. Az a munka, amit beleteszünk, és az az egész, amit itt próbálunk most már második éve megcsinálni, szerintem működik. Remélem, hogy ugyanígy fog ez menni tovább is, és egyre jobban tudunk fejlődni, mert természetesen a labdarúgásban mindig van mit, és nekünk is van olyan, amin még javítani kell. További sok sikert kívánok a Pásztónak!
Smelkó Károly: –  Elsősorban gratulálok a Karancslapujtőnek, mert nagyon jól játszottak! Nagyszerűen felépített csapat. Úgy gondolom, hogy ilyen arányban is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Az első félidőben azt sem tudtuk, hogy hol a labda, félúton voltunk állandóan. Egyszerűen a párharcokban nem tudtuk velük felvenni a versenyt. A centerüket, Katona Bencét nem tudtuk sokszor leszerelni. Olyan erőfölényben, technikai és taktikai előnyben voltak, hogy sajnos el kell ismerni, sajnos edzőpartnernek sem voltunk jók. A szünetben próbáltam cserélni, aztán a második félidőben voltak már olyan dolgok, hogy tudtunk passzolni kettőt-hármat. Igaz, hogy előrefelé nem sok lehetőségünk volt. Molnár Balázsnak volt egy fejese, illetve egy százszázalékos tizenegyes. A meccsnek azért van egy lélektana, mert négy nullnál, ha megadja a játékvezető, nem siklik el felette, akkor azért mégis jobban nézett volna ki a dolog. Ettől függetlenül nagy gratuláció az ellenfélnek! Természetesen minden előttünk járnak, nyilván financiálisan is. Három éve építik a csapatukat, én csak most kerültem ide Pásztóra. Meg kell ismernem a játékosokat versenyhelyzetben és akkor tudunk majd előrelépni. Nem adjuk fel! Annak idején, mikor Karancsalján voltam, akkor is úgy kezdtük a bajnokságot a megye háromban, hogy gyengének voltunk titulálva. Aztán tavasszal az első helyen végeztünk. Dolgozni kell tovább, edzeni, csinálni! Nyilván amatőr szinten vagyunk, nálunk azért a játékosok nem minden edzésre tudnak eljönni, de látom, hogy próbálják odatenni magukat. Ma nagyon meleg volt, az ellenfél remekül játszott, még egyszer gratulálok nekik! Mi pedig dolgozunk tovább, aztán remélem sikerül kijavítani azokat a hibákat, amiket sajnos ezen a találkozón is elkövettünk, egy ilyen úgymond profi csapat ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában