Múzeumok Őszi Fesztiválja

5 órája

A Karancs Szálló volt igazgatója tartott előadást Salgótarjánban

Az idei Múzeumok Őszi Fesztiválja rendezvénysorozathoz csatlakozva egy rendkívül érdekes programot szervezett a napokban a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum. Gecse István, a Karancs Szálló egykori igazgatója tartott előadást az érdeklődőknek, akik emellett megtekinthették a Karancs 60 című időszaki kiállítást is.

Sipos Nina Vivien

Hivatalosan is elstartolt szeptember 30-án a 2024-es Múzeumok Őszi Fesztiválja (MŐF) rendezvénysorozat, amely egészen november 10-ig biztosít az érdeklődőknek szórakoztató, kulturális és ismeretterjesztő programokat, kiállításlátogatási lehetőségeket országszerte. A hagyományokhoz híven idén is csatlakozott a kezdeményezéshez a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum, ahol a napokban már meg is tartották az első programot a Karancs Szállóhoz kötődve.

Gecse István, a Karancs Szálló volt igazgatója tartott előadást a város ikonikus épületéről
Forrás: Dornyay Béla Múzeum Facebook-oldala

Előadást tartott a Karancs Szálló volt igazgatója

A Dornyay Béla Múzeum Karancs 60 címet viselő időszaki tárlatához kapcsolódva a napokban Gecse István, a Karancs Szálló egykori igazgatója tartott előadást a szép számban összegyűlt hallgatóság számára. Az eseményen elhangzó érdekes történetek, adatok jól kiegészítették a kiállítást, így az előadás egyfajta rendhagyó tárlatvezetésnek is beillett – számolt be róla közösségi oldalán dr. Shah Gabriella, a salgótarjáni múzeum igazgatója.

A Volt egyszer egy Karancs Szálló című program a Múzeumok Őszi Fesztiváljára (MÖF) meghirdetett események sorát gazdagította.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában