Rendezvénysorozat

1 órája

Népszerű volt az 1100 éve Európában, 20 éve az Unióban programsorozat Salgótarjánban

Hatalmas sikerrel zárult a napokban az 1100 éve Európában, 20 éve az Unióban című programsorozat, amelynek Salgótarjánban a Zenthe Ferenc Színház kamaraterme adott otthont.

Sipos Nina Vivien

„A programsorozat keretében színházunk díszlet- és jelmeztervezője, Pallós Nelli volt a Sanctum – Salgótarján, a fényes utak városa nevet viselő rendezvény egyik meghívott vendége a Balassi Bálint Könyvtárban, majd A helység kalapácsa című produkció érkezett a kamaratermünkbe a Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház előadásában” – számolt be róla közösségi oldalán a Zenthe Ferenc Színház.

Mint írták: a Nemzeti Táncszínház és a Nógrád Táncegyüttes közös produkciójára, a Tánc-tér Palócországban című műsorra a nagy érdeklődés miatt néhány nap alatt el is fogytak a belépők. A teltházas záróeseményen jelen volt mások mellett Ertl Péter, a Nemzeti Táncszínház igazgatója is. Az ingyenesen látogatható programok a Kulturális és Innovációs Minisztérium, illetve a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, az 1100 éve Európában, 20 éve az Unióban rendezvénysorozat keretében jöttek létre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában