Emlékverseny

2024.07.14. 17:17

Zenthe Ferenc emlékét őrizte idén is a csopaki vitorlásverseny

Immár ötödik alkalommal rendezték meg Zenthe Ferenc Emlékversenyként is a Kereked Klasszikus Kupa vitorlásversenyt Csopakon – tájékoztatott közösségi oldalán a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a minap.

Sipos Nina Vivien

Mint a bejegyzésben is írta a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház: a helyi klub nyolc hajóosztály mintegy negyvenhárom egységét látta vendégül a kétnapos vitorlásversenyre az elmúlt hétvégén. Kiemelték továbbá, hogy a Kereked Vitorlás Klub nagy tisztelettel őrzi egykori vitorlázójuk, a kétszeres magyar bajnok idősebb Zenthe Ferenc emlékét. A salgóbányai születésű, Nemzet Színésze címmel kitüntetett színművészről elnevezett, a kategóriák győzteseinek járó különdíjat ez évben Andó Ákos üzletszervezési vezető adta át.

a dragon osztályban az ifjabb Zenthe Ferenc kormányozta Luna győzött
A dragon osztályban az ifjabb Zenthe Ferenc kormányozta Luna győzött 
Forrás: Facebook

Hozzátették: külön öröm, hogy a dragon osztályban az ifjabb Zenthe Ferenc kormányozta Luna győzött a kétnapos viadal négy futama alapján, Kerényi Balázzsal és Zalai Gáborral a fedélzeten.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában