Szórakozás

2024.07.07. 15:12

Mulatsággal köszöntötték a nyarat Őrhalomban

Családias hangulat jellemezte szombaton késő délután és este az immár tizedik alkalommal megrendezett nyárköszöntő mulatságot Őrhalomban.

Hegedűs Henrik

A község sportpályáján az Őrhalomért Egyesület szervezésében sokszínű programkavalkád várta a látogatókat. A bejárat mellett oldalvást csillámtetoválást és arcfestést készíttethettek magukra az érdeklődők, távolabb különleges állatokat szemlélhettek meg a betérők, míg a balassagyarmati Pannónia Motorkerékpár Múzeum jóvoltából oldalkocsis robogásokon vehettek részt a gyerekek.

mulatság
Az őrhalmi mulatság hangulatát az Őrdaru csoport tagjai is fokozták
Fotó: Hegedűs Henrik / Forrás: Nool

A mulatság megannyi programot kínált

A szabadtéri színpadon előbb Dusicza-Martonicz Melinda kangoo-csapata szórakoztatta a közönséget, majd a későbbiekben is egymást érték a fellépők, Makrai Dorottya könnyűzenei slágereket énekelt, míg az Őrdaru Gyermek Tánccsoport tagjai dalcsokorral és tánccal kedveskedtek a nagyérdeműnek.

Amint leszállt az este meggyulladt Szent Iván tüze, amit körbetáncoltak a fiatalok, miközben a Maradj Az Úton Sportegyesület kerékpárosai lenyűgözően ötletes formációkat mutattak be a kétkerekű segédeszközeik nyergéből kiemelkedve. A rendezvény keretében adták át az első alkalommal odaítélt Őrhalomért díjat, amit az elmúlt évben tragikusan elhunyt falubeli közösségszervező, Varga József posztumusz kapott meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában