Közlekedés

2 órája

Nógrádi ingázók, figyelem: burkolatfelújítási munkák zajlanak az M3-ason

A M3-as autópálya több szakaszán is burkolatfelújítási munkák zajlanak.

Nool.hu

Ahogy arról az Útinform és Heves megyei testvérportálunk, a Heol.hu is beszámolt, az M3-as autópályán Budapest határában burkolatfelújítási munkák zajlanak. A Hatvan felé vezető oldalon, a 13-as és a 21-es km között a külső és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest felé a külső és a leállósávon halad a forgalom. A munkavégzés csomópontot nem érint!

Tart az aszfaltozás Bag térségében is. A 36-os és 46-os km között, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a belső sávot. A forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Vásárosnamény felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe. 

Hatvan térségében is dolgoznak. Az 54-es és 63-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalon lezárták a leállósávot és a külső sávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósávra és a külső sávra terelik a járműveket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában