Idősek világnapja

9 órája

Idősek világnapja: Sztojka Attila meglepte a karancssági házaspárt

Az idősek világnapját október elsején ünnepeljük. Ebből az alkalomból Sztojka Attila társadalmi esélyekért és roma kapcsolatokért felelős államtitkár köszöntötte a karancssági Csonka házaspárt.

Gulyás Edina

– Ne felejtsünk el hálásak lenni szüleink, nagyszüleink felé! Ők azok, akiknek a jelenünket köszönhetjük – osztotta meg közösségi oldalán gondolatait Sztojka Attila. Az államtitkár egy videót is közzétett az idősek világnapján, amelyben a Karancsságon élő Csonka Árpádot és feleségét köszöntötte. Mint írta: „Életük példa lehet mindannyiunk előtt! Életükkel és munkájukkal utat mutatnak nekünk, tisztelnünk és becsülnünk kell őket minden nap!”

idősek világnapja
A Csonka házaspárhoz látogatott Sztojka Attila az idősek világnapja alkalmából
Forrás: Facebook/Sztojka Attila

Az idősek világnapja alkalmából ajándékkal érkezett

Sztojka Attila ajándékkal érkezett az idős házaspárhoz, és a beszélgetés közben előkerült a családi fotóalbum is. Mint kiderült, Árpád bácsi 84, Marika néni 80 éves. Az életüket 1960-ban kötötték össze, így idén ünnepelik 64. házassági évfordulójukat. Három gyermekük, hat unokájuk és tizenkét dédunokájuk aranyozza be életüket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában