Felzárkózó települések

3 órája

Fejlesztőpedagógus segíti az egyéni célok elérését a nógrádi jelenlétpontokon

Foglalkozások, illetve egyéni fejlesztés is várja a diákokat a tanulás mellett a szalmatercsi és a ságújfalui jelenlétpontokon.

Gulyás Edina

A tanévkezdés óta komoly munka folyik a szalmatercsi és a ságújfalui jelenlétpontokon. Már nem csak a játékról szólnak a délutánok, a diákok ugyanis közös leckeírással készülnek a tanórákra. Ebben a Szent Ferenc Szegényei Alapítvány fejlesztőpedagógusa, munkatársai nyújtanak segítséget, a szervezet a két nógrádi faluban koordinálja a Felzárkózó települések programot.

A fejlesztőpedagógus sokat foglalkozk a diákokkal
A fejlesztőpedagógus sokat foglalkozik a diákokkal
Forrás: Szent Ferenc Szegényei Alapítvány

– Szoros az együttműködésünk a ságújfalui iskolával. Egy különleges tanóra erejéig a teljes első osztályt vendégül láttuk a ságújfalui jelenlétházban, ahol délutánonként – csakúgy, mint Szalmatercsen – nem csupán együtt írjuk a leckét, hanem fejlesztőpedagógussal közösen egyéni célokat is kitűztünk a gyerekekkel az idei tanévre – számolt be róla közösségi oldalán az alapítvány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában