Díjazták az elhivatottságot

1 órája

Elismerték a balassagyarmati börtön dolgozóit

Több kollégájának adott át elismerést kiemelkedő szakmai munkájáért a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka, valamint az Ipoly Cipőgyár Kft. ügyvezető igazgatója a közelmúltban.

Lukács Zsófia

Szent Adorján napján kitüntetéseket vehettek át a Balassagyarmati Fegyház és Börtön munkatársai.  – A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának központi ünnepségén kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréséül a Büntetés-Végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett ezüst fokozatát adományozta Magos Csaba bv. századosnak, a fogvatartási ügyek alosztály reintegrációs tisztjének, valamint Pándi Attila címzetes főtörzszászlósnak, az Ipoly Cipőgyár Termelő és Szolgáltató Kft. kiemelt művezetőjének. Pénzjutalomban részesült Géczi-Petői Mariann bv. őrnagy, a műszaki és ellátási osztály osztályvezető-helyettese – számolt be róla a balassagyarmati intézet.

börtön
A Balassagyarmati Fegyház és Börtön munkatársainak adott át díjakat a vezetőség
Forrás: Balassagyarmati Fegyház és Börtön

A börtön munkatársainak szorgalmát ismerték el

Mint írták: az eseményen a huzamosabb időszakon át végzett és a szervezet céljainak megvalósítása terén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül előléptették nyugállományú büntetés-végrehajtási alezredes rendfokozatba Pécsi Róbert nyugalmazott őrnagyot, az Ipoly Cipőgyár Termelő és Szolgáltató Kft. volt ügyvezető igazgató-helyettesét.

A Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka jutalomban részesített 10 kollégát. Az Ipoly Cipőgyár Kft. vonatkozásában további két kolléga részesült elismerésben. 

Takács Ádám bv. alezredes megköszönte munkatársainak az év során végzett áldozatos és kiemelkedő munkát, amely nélkülözhetetlen a szervezet hatékony működéséhez. – Az elismerés nem csak a teljesítményről szól, hanem arról is, hogy észrevesszük és értékeljük a mindennapi áldozatokat és erőfeszítéseket, amelyek közösségünket erősebbé teszik – fogalmazott az alezredes, aki gratulált az elismerésben részesült kollégáknak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában