UFO

2 órája

Az eddigi legtisztább felvételt készítették az idegenekről

Egy város felett jelentek meg, majd tűntek el az ufók.

Nógrád vármegyében is számos alkalommal jelentettek már különös és megmagyarázhatatlan jelenségeket, amelyeket többen UFO-észlelésként azonosítottak. Az ilyen eseteket gyűjti a kazári származású Miskolci László is. 

Az elmúlt években különböző településeken, például Salgótarján és környékén, az égbolton feltűnő, ismeretlen eredetű fényeket és mozgó objektumokat figyeltek meg, amelyek komoly találgatásokra adtak okot a helyiek körében. Bár a legtöbb eset nem nyert hivatalos megerősítést, ezek a történetek továbbra is izgalmas beszélgetési témát jelentenek, és tovább növelik az érdeklődést a földönkívüli élet lehetősége iránt.

Most viszont az eddigi legtisztább felvételt készítették az idegenekről, olvasható a ripost.hu oldalán.

Az állítólagos ufókról készült felvétel a Redditten villámsebesen terjedt el, és több ezer kommentelő próbálta meg megfejteni, hogy mit láthattak. Többen azzal próbálták megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, hogy lehet, hogy a reptér fáklyáinak fényét láthatjuk az égbolton, ezt azonban többen is megcáfolták azzal, hogy a felvételen látható fénypontok szabályosan mozognak egymás felé, és tartják a magasságukat is, mintha járművek lennének. Mi az olvasóinkra bízzuk, hogy eldöntsék, hogy mi látható a felvételen, a videót a jelenetről itt tudjátok megtekinteni:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában