Állatok napja

2 órája

Állati jó program várja a látogatókat az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál

Az állatok napjához kapcsolódva különleges rendezvényt szerveznek az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál. A látogatókat ezúttal állati jó program várják.

Gulyás Edina

Az állatok napját követően a jelenkor és az őslények világa tart találkozót az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál október 12-én szombaton. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szervezésében játékos állati programok invitálják az érdeklődőket 9 és 16 óra között a Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geopark őslénytani központjába – adták hírül a bemutatóhely közösségi oldalán.

Hozzátették: a nap folyamán Kelemen Tamás, az igazgatóság munkatársa tart kisállat bemutatót, amelyen holló, egerészölyv, vörösfarkú boa, szakállas agáma, leopárd gekkó, chilei rózsáshátú madárpók, afrikai óriáscsiga és egyéb egzotikumok is felsorakoznak, de a Vidra Verda is akcióba fog lépni. Mindezek mellett madáretető-készítés is szerepel majd a programok között, a jól sikerült darabokat az ifjonti alkotók haza is vihetik. A Lombkorona kávézóban pedig állati finomságok kóstolása mellett az állatos kvíz helyes megfejtőinek ajándékot is kiosztanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában