Közlekedés

2024.09.06. 06:53

Útinform: erre számíthatsz ma megyénk közútjain – szeptember 6.

Óvatosan közlekedjetek az utakon!

Nool.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 2206-os összekötő úton, Mihálygerge és Litke között híd- és átereszjavítás van folyamatban, valamint ugyanezen az útszakaszon, Litke-Salgótarján összekötő úton, a 21-es kilométernél közműépítési munkálatok miatt félpályás lezárás lassítja a forgalmat. A 21132-es nógrádsipeki bekötő úton, Szécsény belterületén építési munkák vannak folyamatban. A 2128-as Szarvasgede-Alsótold összekötő úton híd- és áteresz javítás miatt mindkét irányban útszűkületre számíthatunk. A 1201-es Szob-Hont összekötő úton aszfaltozás miatt útszűkületre számíthatunk mindkét irányban (Hétköznapokon 6-tól-18 óráig jelzőőr, munkidőn kívül és hétvégén a Nógrád Vármegyei Központ által készített jelzőtáblás korlátozás van érvényben).

A 23-as számú főúton, Nemti térségében, a 6-os kilométernél aszfaltozás miatt vezettek be félpályás korlátozást. A Salgótarján-Zabar összekötő úton, Cered közelében a rézsűt és az útburkolat alámosást állítják helyre várhatóan november 8-ig. A 12-es kilométernél az utat teljes szélességében lezárják. A sárga táblákkal jelölt terelőutat a Mátraszele - Mátraterenye - Pétervására - Istenmezeje - Cered útvonalra határozták meg.

A 2408-as összekötő úton, Hasznos után karbantastási munkák miatt útszűkület van érvényben. A 22109-es etesi bekötő úton karbantastási munka lassítja a forgalmat. A 24147-es bekötő úton, Drégelypalánk belterületén közműépítési munkák miatt szintén útszűkület lassítja a forgalmat. A 22104-es Hugyag bekötő úton építési munkálatok miatt sávelhúzásos terelés van érvényben. A 22-es számú, Rétság-Salgótarján másodrendű főúton közműépítési munkálatok miatt útszűkület lassítja a forgalmat.

Új terelés épült ki az M3-as autópályán, Bag térségében. A 36-os és a 45-ös km között a Vásárosnamény felé tartók csak a külső- és a leállósávot használhatják, míg a főváros felé autózók a belső sávot és az ellenkező, határ felé vezető oldal belső sávját vehetik igénybe. További részletek az Útinform térképén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában