Villámárvíz

2 órája

Nem veszélyezteti árvíz Nógrádszakált

Balla Mihály országgyűlési képviselő a napokban Nógrádszakálon járt, ahol Radvánszky Judit polgármester arról tájékoztatta őt, hogy jelenleg nincs árvízhelyzet a településen.

Sipos Nina Vivien

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nógrádszakálon is óriási károkat hagyott maga után a tavalyi heves esőzés. A hirtelen lezúduló víztömeg villámárvizet idézett elő, amely több helyen elmosta a betonnal bélelt pakatmedret, a betonátjárókat és a meder melletti közművek is megrongálódtak. Az áradó patak a Rákóczi úti kereszteződést is alámosta, illetve a vele sodort hordalék a vasúti sínekben is órási károkat okozott. A pusztítást vis maior támogatásból fokozatosan állítják helyre a falu különböző pontjain. 

Radvánszky Judit, Nógrádszakál polgármestere arról tájékoztatta a tegnapi napon Balla Mihályt, hogy jelenleg nincs árvízhelyzet a településen. A látogatásról egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatott az országgyűlési képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában